Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Clinique brengt een nieuwe variant van hun Chubby Sticks op de markt

Clinique brengt een nieuwe variant van hun Chubby Sticks op de markt

Clinique brengt een nieuwe variant van hun Chubby Sticks op de markt

De Chubby Sticks van Clinique zijn al jaren onze favoriet. Reden? Je kan ze makkelijk opsmeren, ze geven nét genoeg kleur af én ze drogen je lippen niet uit. Toen we hoorden dat het huidverzorgingsmerk een nieuwe variant op de markt gebracht heeft, waren we dan ook razendenthousiast. Wij willen ze allemaal!

In de ochtend een matte lipstick aanbrengen? Ain’t nobody got time for that. Net daarom brengt Clinique tien nieuwe Chubby Sticks op de markt die geïnspireerd zijn op de klassieke kleurpotloden van Crayola. Gewoon opsmeren en you’re good to go!

De collectie is wel maar tijdelijk beschikbaar, dus fans van de lipproducten moeten snel zijn. Per Crayola Chubby Stick betaal je ongeveer 16 euro en je kan ook een set met mini’s kopen. Deze laatste zijn bovendien zo schattig verpakt, net een echte doos met kleurpotloden.

What will you draw? #clinique #crayola #chubbysticks #crayons #drawyourlips #bbloggers #beauty #sneakpeek

Een video die is geplaatst door Jane (@britbeautyblog) op

Naast hun tradionele Chubby Sticks heeft het merk een variant gelanceerd die je lippen extra gaat hydrateren. De kleur is nog steeds prachtig, maar door de hydraterende ingrediënten (mango en sheaboter) droogt het je lippen niet uit. Ideaal voor tijdens de koude wintermaanden, we like!
De collectie is beschikbaar tot en met februari 2017.

Lees ook: