Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De ‘Brigitte Bardot bangs’ worden dit jaar so-wie-so een hit

De ‘Brigitte Bardot bangs’ worden dit jaar so-wie-so een hit

De ‘Brigitte Bardot bangs’ worden dit jaar so-wie-so een hit

Als we de it-girls mogen geloven (en dat doen we op vlak van trends maar al te graag) is er één kapseltrend die er in 2017 met kop en teen bovenuit zal steken: de ‘Brigitte Bardot bangs’. De iconische lokken uit de jaren 50 en 60 zijn bij deze weer he-le-maal terug!

De pony is terug

Move over lob, want de Brigitte Bardot bangs worden officieel dé hippe kapseltrend van 2017. Doet dat niet meteen een belletje bij je rinkelen? No worries: de BBB zag er in de jaren 50 ongeveer zo uit…

Golden oldie

Prachtig, toch? Full fifties hoeven we niet te gaan – alleen de pony is al genoeg om die effortless cool look van Brigitte Bardot te krijgen. Ook actrice Goldie Hawn rockt de look al jaren – en van golden oldies kunnen wij zéker iets leren.

View this post on Instagram

I'll never stop watching my baby. I love you so ❤️

A post shared by Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) on

Wil jij zelf voor een coupe à la Brigitte en Goldie gaan? Vraag je kapper dan om een dikke, schuin afgeknipte pony met een middenscheiding. Heb je dun haar? Dan kan je de pony een extra volumeboost geven door hem met een stijltang om te krullen. Pas dat trucje wel nooit toe met een gewone krultang, want dan kan je je voorhoofd heel makkelijk verbranden. Doe jij binnenkort de Brigitte? Deze celebs gingen je alvast voor.

https://www.instagram.com/p/BMinYllhl83/

Lees ook: