Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit kun je beter niet aandoen naar een bruiloft

Dit kun je beter niet aandoen naar een bruiloft

Dit kun je beter niet aandoen naar een bruiloft

Een outfit zoeken voor een bruiloft bezorgt ons altijd een beetje stress. Want gaan we voor fancy? Boho chic? Zullen we overdressed – of erger: underdressed – zijn? Wat de dresscode ook mag zijn, er zijn een paar outfitkeuzes die een absolute no-go zijn. En wij hebben die voor jou op een rijtje gezet!

1. Een lange witte jurk

De meest bekende faux-pas op een huwelijksfeest is een jurk dragen die wat wegheeft van een trouwjurk. Om verwarring met de lucky bride te vermijden blijf je het beste weg van elke tint die in de buurt komt van een trouwjurkkleurtje. Bovendien is een trouwfeest het ideale moment om wat kleur uit te proberen, zeker in de zomer.

wittejurk

 

2. Te flashy schoenen

Ja, je schoenen kunnen je outfit maken of kraken, maar op een huwelijk is de belangrijkste regel: stay classy. Laat je allerhoogste hakken of opvallendste schoenen daarom gewoon een avond thuis. Ze overleven het wel.

highheels

3. Transparante stukken

Toegegeven: een sneak peek hier en daar is best leuk. Maar een jurk waar je gewoon doorheen kunt kijken? Da’s een absolute no-go op een huwelijksfeest.

wedding

4. Een jeans

Ook bij huwelijken waarop je niet superchic hoeft te verschijnen, is het netjes om je good old jeans thuis te laten. Wat je wel kunt dragen als je een jurk niet ziet zitten? Een geklede broek of een nette culotte.

jeans

5. Tacky printjes

Oh, panterprint, je hebt een speciaal plekje in ons hart. Maar op een trouwfeest sta je liever niet bekend als ‘die ene met haar dierenjurk’, toch?

printeddress

6. T-shirts met een opschrift

Die zijn perfect voor een bachelorette party, maar niet voor een bruiloft. Stay classy, dus laat je opvallendste items liever thuis in de kast liggen.

t-shirttime

7. Een volledig zwarte outfit

Het is een trouwfeest, geen begrafenis. En dat verschil mag duidelijk gezien worden!

black

 

Lees ook:

Bron: Flair.be