Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Als je deze lippenstift draagt, zal je blijkbaar snel ten huwelijk gevraagd worden

Als je deze lippenstift draagt, zal je blijkbaar snel ten huwelijk gevraagd worden

Als je deze lippenstift draagt, zal je blijkbaar snel ten huwelijk gevraagd worden

Eerlijk is eerlijk: een goede partner vinden is niet makkelijk – zeker niet wanneer je op zoek bent naar marriage material. Maar wat als we je nu eens zouden vertellen dat er misschien wel een shortcut naar het altaar bestaat?

Je moet het hele verhaal natuurlijjk met een korreltje zout nemen, maar wat is een romantische ziel zonder een gezonde portie hoop? Volgens een Japanse mythe is er één bepaalde lippenstift die ervoor zou zorgen dat je in 1-2-3 een bride to be wordt. Wanneer je de lippenstift opsmeert, zouden de wedding bells al héél dichtbij zijn.

De romantische lippenstift is er eentje van Estée Lauder, een kwalitatief cosmeticamerk dat we hier maar al te goed kennen. De tint ‘Crystal Pink Cream‘ (klinkt al betoverend, moeten we toegeven) uit de ‘Pure Colour Crystal’-collectie zou ervoor zorgen dat je binnen één jaar na applicatie getrouwd moeten zijn. Magical!

Too good to be true? Waarschijnlijk wel, vooral omdat de collectie momenteel alleen in Japan te krijgen is. Gelukkig heeft Estée Lauder nog veel meer pareltjes voor je lippen in de collectie. Aan jou om uit te testen of ze volledig kissproof zijn!

Lees ook: