Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > AHA: Op deze twee onverwachte plekken doet een beetje concealer wonderen

AHA: Op deze twee onverwachte plekken doet een beetje concealer wonderen

AHA: Op deze twee onverwachte plekken doet een beetje concealer wonderen

Als we één beautyproduct mochten meenemen naar een onbewoond eiland  – uiterst plausibele hypothese – dan zou dat toch echt wel concealer zijn. Het wondermiddel voor die eeuwige wallen of een onverwacht puistje op je kin (komt daar trouwens ooit een einde aan?) – maar wist je dat je het ook op een andere manier kunt gebruiken?

Breng de volgende keer dat je je opmaakt ook een beetje concealer aan rondom je neusgaten en bij op die kleine vouwtjes onderaan je mondhoeken. Blend ze voorzichtig met de rest van je make-up en je zal versteld staan van de resultaten.

giphy

Iedereen heeft namelijk last van kleine verkleuring van de huid rondom je neus en mond. Dergelijke zaken springen misschien niet direct zo in het oog als bijvoorbeeld een puist op je wang, maar kunnen toch ongemerkt zorgen voor een vlekkerige en vermoeide uitstraling. Door voorzichtig een beetje concealer op die plekken te kloppen, zal je merken dat je binnen een mum van tijd een stralende huid krijgt. Probeer het zelf vandaag nog (en bedank ons later maar ;))

 

 

Lees ook:

Bron: PureWow