Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Aha! Zo kun je zelf je rug insmeren

Aha! Zo kun je zelf je rug insmeren

Aha! Zo kun je zelf je rug insmeren

Wij zijn sterk, onafhankelijk en hebben niemand nodig – behalve als het op het insmeren van onze rug aankomt. Hoe we ook ons best doen: we kunnen gewoon nét niet bij alle plekjes. Tot nu! Dit handige trucje laat zien hoe je zelf je eigen rug kunt insmeren. You’re welcome!

Je zou het bijna niet geloven, maar het is wel degelijk bijna zomer. En bij zomer hoort zon, SPF en (helaas) ook vaak een beetje verbranden. Vooral plekjes die lastig te bereiken zijn, zoals je schouders en je rug, worden als eerste rood. Gelukkig weten wij nu hét trucje om zelf alle tough spots te bereiken!

zonnebrand

copyright: giphy

Wat je nodig hebt? Een lange strook plasticfolie. Jep, klinkt een beetje raar – maar het werkt wél. Zo ga je te werk: knip een stuk plasticfolie af van ongeveer een meter lang. Breng voldoende zonnebrandcrème aan op het midden van het stuk folie en beweeg het vervolgens over je hele rug – zoals je normaal gesproken je rug afdroogt met een handdoek. Wissel halverwege van kant om zeker te weten dat je echt geen plekje hebt overgeslagen.

Easy does it! En aangezien de zon zich voorlopig toch niet echt laat zien, kunnen we al een beetje oefenen. Want practice makes perfect, toch?

 

Lees ook:

Bron: Flair.be