Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 5 super easy stijltips waar moderedacteuren bij zwéren

5 super easy stijltips waar moderedacteuren bij zwéren

5 super easy stijltips waar moderedacteuren bij zwéren

Moderedacteuren zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Dat moet natuurlijk ook wel, want hé, ze werken ten slotte op een moderedactie. De inspiratie vliegt ze aldaar om de oren en de life hacks, stijltips en laatste trends zijn hét gespreksonderwerp bij uitstek. En dus is het de hoogste tijd om die kennis door te geven.

Met deze vijf simpele trucjes, zie jij er altijd fashionable uit!

Elastiekje

Het ziet er heel chic uit om de mouwen van je blazer of blouse op te rollen, maar ze zakken altijd af! Rol je mouw iets op tot waar je het mooi vind en plaats een elastiekje eromheen. Zorg dat je het verstopt onder de stof, et voila – die mouwen zakken niet meer af!

De kunst van het oprollen

Vouw je mouw om en trek hem bijna helemaal naar boven. Vouw daarna het onderste deel nog een keer op tot nét onder de knoop voor een super classy effect.

Modellentip

Dé manier waarop veel modellen hun blouse nonchalant in hun jeans dragen, is netjes aan de voorkant en casual aan de achterkant. Stop simpelweg alleen de voorkant van je blouse in je broek, en laat de achterkant er losjes uit hangen.

Je blouse dragen als een pro

Als een echte stijlgoeroe draag je je blouse nét wat anders dan je gewend bent. Draag een gedeelte van je blouse in je broek tot onder de laatste knoop, en draag het andere gedeelte uit je blouse. Zo show je je taille zonder te veel je best te doen.

Jij hebt de broek aan

Rol je broek aan de onderkant zo’n vijf centimeter op en sla de pijp vervolgens nogmaals om. Zo kun je zonder pardon die nieuwe heels showen, of je baggy boyfriend jeans een tikkeltje vrouwelijker maken.

Lees ook:

Bron: ELLE