Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 5 haarstijlen die je gemakkelijk in de auto kan creëren

5 haarstijlen die je gemakkelijk in de auto kan creëren

5 haarstijlen die je gemakkelijk in de auto kan creëren

Er zijn zo van die dagen dat alles misloopt ’s ochtends. Je wekker is niet afgelopen waardoor je eigenlijk al te laat bent op je werk, je morst dan ook nog eens koffie op je blouse waardoor je een hele nieuwe outfit moet uitzoeken en dan wilt de hond je ook nog eens duidelijk maken dat ‘ie nu echt wel even naar buiten moet. Op zo’n dagen heb je dan ook helemaal geen tijd om veel tijd te spenderen aan je kapsel, maar je wil er natuurlijk wel nog steeds goed uitzien.

Daarom zetten wij voor jullie 5 kapsels op een rijtje die je snel en gemakkelijk in de auto kan creëren. En wanneer we in de auto zeggen, bedoelen we natuurlijk wel wanneer je stil staat! Van een hippe paardenstaart tot een strakke dot, deze haarstijlen kosten je slechts 5 minuten (of zelfs minder) en doen je er uitzien alsof je je hele leven op orde hebt.

Half opgestoken

Verdeel je haar in verschillende lagen en neem de bovenste laag in je handen. Draai de lokken een keertje rond en pin vast met een enkele schuivertjes. Je kan ook kiezen voor een leuke speld voor extra touch!

Strakke dot

Maak een strakke en lage paardenstaart en maak vast met een elastiekje. Draai dan de hele staart op tot een dotje en maak vast met schuivertjes. Zorg er wel voor dat je haren strak genoeg zijn aangetrokken voor een elegant resultaat. Je kan ook altijd een beetje olie op je haren smeren voor een ‘sleek look’.

Accessoires

Door enkele accessoires toe te voegen aan een simpele paardenstaart, geef je je kapsel meteen een verzorgde look.

Hippe paardenstaart

Maak een gewone paardenstaart en maak vast met een elastiekje. Neem dan een dunne lok haar, draai die rond de paardenstaart en maak vast met enkele schuivertjes. Kam dan met een borstel tegen de haren in van je paardenstaart om een ‘messy’ resultaat te bekomen.

Vlechtenkroon

Verdeel je haar in twee delen en maak hiervan twee vlechten. Neem dan de uiteinden van beide vlechten en maak deze in elkaar vast (alsof je ze zou willen knopen). Daarna neem je enkele schuivertjes en pin je de vlechten vast in je haar. Even afwerken met haarlak et voilà!

Lees ook:

Beelden: Pinterest