Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 13 luchtige zomerjurkjes om de hitte mee te trotseren!

13 luchtige zomerjurkjes om de hitte mee te trotseren!

13 luchtige zomerjurkjes om de hitte mee te trotseren!

De temperaturen zijn plots flink gestegen, en daar zijn we ontzettend blij mee. Eindelijk zomer! Maar die warmte brengt ook klotsende oksels en andere ongemakken met zich mee. Daarom selecteerden wij de aller fijnste zomerjurkjes, waarmee je je op een charmante manier kunt wapenen tegen oververhitting. En ze zijn nog cute ook.

Een zwierig zomerjurkje brengt zoveel voordelen met zich mee. Niet alleen voelt het alsof je haast niets aanhebt – en da’s stiekem het beste om te doen met tropische dagen als deze. Maar wanneer je niet op het strand ligt en de deur uit moet, kun je in een vrolijk jurkje de warmte prima handelen. En dit alles zónder binnen een paar minuten als een zweterig object door het leven te hoeven gaan.

Kies voor klassiek kant of zwierig wit, voor een zomers jurkje met een nette uitstraling. Onwijs handig voor op kantoor of naar een zakelijke afspraak, en in de avond met slippers perfect voor een romantische strandwandeling. Of creëer tropical vibes met een vrolijk geprinte jurk – zoals bijvoorbeeld onderstaand exemplaar met flamingo’s. Wij zijn er gelijk verliefd op geworden.

Klik hier door deze fijne selectie aan zwierige, luchtige summer dresses. Happy shopping!

Lees ook: