Susan stuurt seksueel getinte appjes: ‘Mijn telefoon staat vol pikante berichten. Maar niet van mijn man…’ Beeld Getty Images
Susan stuurt seksueel getinte appjes: ‘Mijn telefoon staat vol pikante berichten. Maar niet van mijn man…’Beeld Getty Images

Susan stuurt seksueel getinte appjes: ‘Mijn telefoon staat vol pikante berichten. Maar niet van mijn man…’

Ooit had Susan (43) een wild leven. Maar sinds ze gelukkig getrouwd is én moeder werd, is ze haar wilde haren wel kwijt. Althans, dat dácht ze.

De ware liefde

"Voor ik mijn man Thomas ontmoette, was ik bang dat ik de ware liefde nooit zou vinden. Ik was er al vroeg bij met vriendjes, maar het bleef bij korte relaties en scharrels. Ik wilde wel een serieuze verbinding aangaan met iemand, maar op de een of andere manier lukte het niet. Als ik verliefd was, werd ik telkens in de steek gelaten. Het ging ook altijd om het type bad boy.

Op trouwe, zorgzame mannen raakte ik snel uitgekeken. Ik heb het wel verschillende keren geprobeerd: toch te gaan voor iemand van wie ik voelde dat hij heel geschikt zou zijn als partner, als vader van mijn kinderen. Maar vroeg of laat raakte ik verveeld. Dan had ik het gevoel dat het gras ergens anders groener was.

Ik geef toe: ik hou van flirten. Die spanning van iemand versieren, elkaar aftasten, de eerste keer seks... Het kan verslavend zijn. Toch maakte mijn gedrag me wanhopig. Mijn vriendinnen begonnen zich te settelen, kochten een huis, bouwden aan een toekomst. Ze kregen kinderen. Dat wilde ik ook. Het deed me steeds meer pijn om op kraambezoek te gaan – meestal in mijn eentje, omdat ik net weer single was. Ik vroeg me vaak af: zal ik ooit rust vinden?"

Drang tot flirten

"Thomas denderde mijn leven binnen. Ik ontmoette hem op een feestje, viel meteen voor hem, maar dacht ook: hij is veel te mooi om waar te zijn. En ongetwijfeld bezet, dat kon niet anders. Maar toen we in gesprek raakten, bleek hij net hersteld te zijn van liefdesverdriet en was hij toe aan een nieuwe relatie. Wat een geluk dat ik hem toen net tegenkwam, want een man als hij is niet lang alleen. En hij viel ook op mij!

Maandenlang kon ik het eigenlijk niet geloven. Eindelijk was ik verliefd op iemand op wie ik niets aan te merken had. Die ik knap vond, spannend, grappig en de allerleukste. Hij dacht net zo over mij. Wat was ik in de wolken, die eerste tijd. Ik had hem tóch gevonden! Die roze wolk van in het begin is inmiddels wel verdwenen. Thomas is ook maar gewoon een man, met goede en minder goede kanten. Maar ik hou nog altijd zielsveel van hem. Hij is mijn maatje. We zijn nu zeven jaar samen en nog steeds niet uitgepraat. We hebben twee kinderen gekregen en daarmee is mijn leven echt compleet.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Mijn drang om te flirten is onlangs weer opgelaaid. Ik dacht nog zo dat die voorgoed verleden tijd was, ook door onze kinderen. Hun komst betekende een onverbrekelijke band voor het leven tussen Thomas en mij. Er was geen andere optie meer dan samen verdergaan en dat was helemaal oké. Mijn wilde tijd was voorbij. Ik had alles wat ik verlangde. Dat zou ik nooit op het spel zetten."

Brutaliteit

"Het is maar goed dat niemand ooit in mijn telefoon kijkt, want die staat vol pikante berichten en foto’s van ene Mike, die ik een paar maanden geleden heb leren kennen. Ik was voor mijn werk naar België, stond daar op een beurs. Hij was een bezoeker. We raakten in gesprek en er broeide direct iets tussen ons. Ondanks dat hij een stuk jonger is. Hij verborg niet dat hij me aantrekkelijk vond. Ik zag hem kijken met die speciale, onmiskenbare blik en hij gaf me dubbelzinnige complimentjes.

Tot er een vrouw verscheen. Ze hoorde duidelijk bij hem, want ze pakte zijn hand. Toch had hij het lef om mij zijn kaartje te geven en het mijne te vragen. Verbluft door zo veel brutaliteit nam ik het kaartje aan. Op dat moment nog vastbesloten zijn nummer wel op te slaan, maar alleen om het direct te blokkeren, zodat hij geen contact kon opnemen. Maar diep in mijn hart was ik gevleid. Ik voelde weer de aantrekkingskracht die zo’n fout type op mij kan hebben. Meer dan een week bleef het stil en ik betrapte mezelf erop dat ik ervan baalde dat ik niets van hem hoorde.

Toen stuurde hij opeens een bericht waarin hij heel direct zei dat hij vaak aan me had gedacht. Ik reageerde afhoudend, maar ik reageerde wél. Natuurlijk liet ik me, na even tegensputteren, door hem inpakken. Ik wist dat ik verkeerd bezig was, maar het was zó leuk om weer eens aandacht te krijgen van een onbekende man. En het was toch maar via de WhatsApp? Dat stelde niets voor, dat was niet echt. Zo wist ik mezelf te sussen.”

Lees ook Erotisch verhaal: Seks met haar charmante sportleraar

Grens over

"Ondertussen viel het mijn man wel op dat ik veel met mijn telefoon bezig was. Toen hij daar een keer een grapje over maakte, ben ik meteen gestopt met appen in zijn bijzijn. Ik wil absoluut niet dat hij iets zou gaan vermoeden. Toch voelde ik me niet schuldig. Dit was alleen maar een grappig verzetje, wat uitdagende, plagerige berichten van en aan een tien jaar jongere man.

Maar de laatste maand is het niet meer zo onschuldig. Hoewel we elkaar niet hebben ontmoet – en ik ben ook vastbesloten dat dat niet gaat gebeuren – ben ik al over heel wat grenzen gegaan. Onze uitdagende toon is ronduit erotisch geworden. We maken elkaar gek met onze woorden en ik loop geregeld opgewonden rond, omdat al zijn teksten door mijn hoofd spoken. Ik ontvang foto’s die mijn man echt niet moet zien. Net als de foto’s die ik van mijn eigen lichaam maak."

Dit is een Real Life uit Flair. Het hele verhaal lees je in Flair 22-2022. Deze ligt van 1 juni t/m 7 juni in de winkels. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Tekst: Lydia van der Weide | Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden