Sarah (34) heeft vlinders voor een goede vriendin: ‘Tijdens de seks met mijn man fantaseer ik over háár’ Beeld Getty Images
Sarah (34) heeft vlinders voor een goede vriendin: ‘Tijdens de seks met mijn man fantaseer ik over háár’Beeld Getty Images

PREMIUM

Sarah (34) heeft vlinders voor een goede vriendin: ‘Tijdens de seks met mijn man fantaseer ik over háár’

Sarah (34) is heel gelukkig met haar man en haar gezin. Toch voelt ze vlinders voor iemand anders: een goede vriendin. In stilte denkt ze erg veel aan haar. “Ik mag toch zelf bepalen wat er in mijn hoofd gebeurt? Ik doe er niemand kwaad mee.”

“Mijn man zou eens moeten weten welke fantasieën tegenwoordig door mijn hoofd spelen wanneer zijn handen over mijn lichaam glijden. Hoewel ik vroeger geregeld in was voor een stevige vrijpartij, laat ik nu duidelijk merken dat ik liever wil dat hij zachtjes aan doet. Zachtjes kussen, zachtjes strelen. En een heel lang voorspel. De daad stel ik het liefst zo lang mogelijk uit. Want dan kan ik er niet meer omheen: ik vrij met een man, mijn echtgenoot, en niet met de vrouw die al die tijd de hoofdrol speelde in mijn fantasie."

Wilde fantasieën

"Soms twijfel ik erover mijn gedachten aan mijn man op te biechten. Vroeger deden we dat vaak, onze fantasieën delen, dat zorgde voor wat extra opwinding. Misschien zou hij dit ook wel spannend vinden. Maar nee, daarvoor staat de vrouw over wie ik fantaseer te dicht bij me. Ik vermoed dat hij dan bang wordt dat ik de controle over mijn gevoelens voor haar verlies. Dat zal nooit gebeuren, want hoewel ik wel degelijk vlinders voor haar voel, zal ik mijn man nooit verlaten.

Ik zou ook nooit iets met mijn fantasieën doen: als ik ze in de praktijk zou brengen, valt het vast alleen maar tegen. En anders zorgt het voor grote problemen waar ik absoluut niet op zit te wachten. Dus laat mij maar dromen; voorlopig heeft mijn man er alleen maar baat bij; we vrijen veel vaker dan de afgelopen jaren.”

Vriendschap op het eerste gezicht

“Barbara, de vrouw die mijn leven de laatste maanden zo overhoop heeft gehaald, weet van niets. Ook zij is getrouwd, met een collega van mijn man die vorig jaar bij hem kwam werken. Kort nadat Barbara’s man was aangenomen, werd er een borrel georganiseerd. Ook de partners waren uitgenodigd. Die avond ontmoette ik haar voor het eerst. Een vrouw met een lief gezicht en bruin krullend haar. Ze zat alleen in een hoekje en het was vooral uit beleefdheid dat ik bij haar ging zitten.

Maar toen we in gesprek raakten, bleek het enorm te klikken. Het was zó vertrouwd, dat ik allerlei persoonlijke dingen met haar durfde te delen. De hele avond heb ik amper naar anderen omgekeken. Toen ze uiteindelijk werd gekaapt door wat andere mensen, wisselden we telefoonnummers uit.

Het was vriendschap op het eerste gezicht, zo benoemden we het. Hierna zagen we elkaar geregeld, we belden en we mailden. Mijn oude vriendinnen waren verbaasd dat ik zo gemakkelijk een nieuw persoon in mijn leven toeliet, maar het voelde gewoon goed voor mij. Het heeft ruim een jaar geduurd voordat daar andere gevoelens bijkwamen. Ik was er totaal niet op voorbereid.”

Opwindende gedachten

“Ik heb nooit eerder iets voor een vrouw gevoeld. Ook met mannen heb ik weinig ervaring; mijn man is de tweede man met wie ik seks had. We zijn al negen jaar getrouwd, hebben een gezin. Al die tijd is er niemand geweest die mijn hoofd op hol bracht.

Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik wel erg veel met Barbara bezig was. Wanneer ik haar ’s ochtends had gezien, dacht ik de hele middag aan haar en had ik ’s avonds alweer zin om haar te bellen. Als we twee dagen geen contact hadden, miste ik haar en werd ik onrustig. Zelfs op vakantie moest ik haar bellen.

Ik sprak zó vaak over haar, dat mijn man een keer grapte: ‘Zeg, jij bent toch niet verliefd op Barbara, hè?’ Toen lachte ik hem nog uit. Wat een idioot idee! Totdat Barbara en ik samen naar de sauna gingen. Daar kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Ze is klein en tenger, maar alles aan haar is mooi en rond. Ze vroeg me haar rug te scrubben en terwijl ik dat deed, voelde ik een rare tinteling in mijn lichaam."

Lees ook Opgebiecht: ‘Ik ben verliefd op mijn radioloog’

Ik dacht aan háár

"De hele dag bleef ik het verlangen houden om haar aan te raken. Ik werd er zó nerveus van, dat ik erop aandrong eerder naar huis te gaan. Thuis had mijn man de kinderen al naar bed gebracht, ik ben ook meteen naar onze slaapkamer gegaan. Barbara’s naakte lichaam bleef maar op mijn netvlies branden. Toen mijn man naast me kroop en mijn rug begon te strelen, wilde ik zeggen dat ik bijna sliep. Maar ik liet hem begaan.

Ik liet toe dat hij mijn nek kuste, net onder mijn haargrens. Dat zijn hand afdwaalde naar beneden. Op dat moment liet ik al mijn reserves los en verloor me in een volstrekt nieuwe fantasie. Ik voelde háár in plaats van mijn man. Na afloop voelde ik me erg schuldig, naar mijn man en naar Barbara. Ik voelde me een bedrieger en bijna ‘vies’. Ik was ook verbaasd, ik had geen idee dat vrouwen me konden opwinden.”

Ik doe er niemand kwaad mee

“Dat schuldgevoel is een tijd blijven sudderen, maar inmiddels heb ik het losgelaten. Ik mag toch zelf wel bepalen wat er in mijn hoofd gebeurt? Ik doe er niemand kwaad mee. Aan mijn band met Barbara is niets veranderd. We zijn nog altijd goede vriendinnen.

Ik heb geen last van mijn vlinders, ik geniet er alleen maar van. Ze maken mijn leven nét wat spannender en geven me een hoop nieuwe energie. Altijd als ik haar heb gezien, straal ik. Dan kriebelt het in mijn buik en kan ik niet ophouden met glimlachen. Dat zij hetzelfde voor mij voelt, acht ik uitgesloten, ik denk dat ik dat wel zou merken. Hoewel...

Ook ik verberg het volledig, dat is waar. Wie weet doet zij dat ook wel. Maar al zou het wederzijds zijn, dan wil ik het niet weten. Wat zouden we ermee moeten? Dat vind ik veel te eng en ik wil mijn man niet bedriegen. Nee, deze fantasieën zijn meer dan genoeg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Lydia van der Weide | Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden