Kate zit op OnlyFans: 'Mannen betalen mij om te worden vernederd, maar ik doe iets alleen als ik de fetisj begrijp' Beeld
Kate zit op OnlyFans: 'Mannen betalen mij om te worden vernederd, maar ik doe iets alleen als ik de fetisj begrijp'

Kate zit op OnlyFans: 'Mannen betalen mij om te worden vernederd, maar ik doe iets alleen als ik de fetisj begrijp'

Wie zijn de vrouwen op OnlyFans die geld verdienen met het showen van zichzelf? Nou, een moeder van drie kinderen, een danseres en een student psychologie bijvoorbeeld. “Ik ben er heel open over, ook naar mijn kinderen toe. Wat ik doe, doe ik online. In real life doe ik níéts met andere mannen.”

Kate (26) heeft een relatie en is student psychologie. Daarnaast is ze cash queen en actief op snacc.nl en OnlyFans.

“Ik ben al wat langer op Twitter actief als cash queen, dat is een term die hoort bij findom, financial domination. Het is een fetisj. Mannen betalen mij om online te worden vernederd of om mijn luxe levensstijl te betalen. Zo plaats ik bijvoorbeeld een foto van een etentje met een vriendin online, met daaronder een tikkie. Mannen vinden het opwindend om dan de rekening voor mij te betalen.Ik zocht een plek waar ik langere filmpjes kon uploaden en er ook financieel wat meer aan overhield. Zo kwam ik op OnlyFans terecht. Nadat je je aanmeldt, wordt uitgebreid geverifieerd of je het wel echt bent en of je wel echt achttien plus bent. OnlyFans is daar, terecht, heel streng in. In het begin bracht ik ook mijn gezicht volledig in beeld, maar daar ben ik van teruggekomen. Het voelde minder prettig, misbruik ligt op de loer als je herkenbaar in beeld bent.

‘Sinds je alleen nog met creditcard kunt betalen, ben ik de helft van mijn Nederlandse volgers kwijt’

Enige vorm van anonimiteit vind ik belangrijk, voor nu en later. Ik plaats op OnlyFans voornamelijk filmpjes van vijf, tien minuten waarin ik over een fantasie vertel. Mijn volgers zijn onderdanige mannen die een kink hebben voor dominante vrouwen. Ik ben in mijn content nooit naakt, maar altijd gekleed in mooie lingerie, kousen, hakken of nette kleding. De foto’s en video’s die ik maak, hebben soms een boudoir-achtige uitstraling.

Voor een filmpje van tien minuten ben ik uren bezig. Van tevoren besteed ik uitgebreid aandacht aan mijn haar, make-up en kleding en het editen neemt ook behoorlijk wat tijd in beslag. Ik ben heel kritisch op de content die ik maak, moet het echt voelen. Soms maak ik custom content, op verzoek, maar alleen als ik de fetisj echt begrijp en zelf ook opwindend vind. Ooit vroeg iemand me een filmpje te maken waarin ik met mijn hak een speelgoedauto kapottrap. Ik heb dat gedaan, maar het bij die ene keer gelaten. Ik snapte die fetisj simpelweg niet en dan kun je het ook niet goed overbrengen.”

Solliciteren

“Met de meeste mannen heb ik een leuke klik, soms groeit er zelfs een vriendschap uit. Ik heb ook weleens met enkelen van mijn fans afgesproken voor een cash-drop, dan drinken we wat in ruil voor geld. Het blijft dan wel echt bij een drankje, ik zal nooit verdergaan en dat weten ze. Er zijn ook onderdanige mannen – subs – die ik moet afwijzen omdat ze bijvoorbeeld vervelend of vaag in hun communicatie zijn, ze kosten me dan te veel mentale energie.

Ik twijfel weleens aan dit werk. Wat gebeurt hier allemaal, denk ik dan. Dat is dan echt een dip, een ‘domme drop’ noemen ze dat in het wereldje ook wel. Als ik dan even een stapje terug doe, een pauze neem en voor mezelf kies, trekt dat gevoel vaak snel weer weg.

Lees ook: Mariëlle (26): ‘Inmiddels voel ik me zo met de maan verbonden dat ik een volgende fase vaak voel aankomen’

Sinds je op OnlyFans alleen nog met creditcard kunt betalen, ben ik de helft van mijn Nederlandse volgers kwijtgeraakt. Mijn video’s zijn Nederlands gesproken, waardoor ik voor de buitenlandse markt minder interessant ben. Op dit moment is het maken van erotische content mijn baan naast mijn studie. Toch ben ik aan het solliciteren naar een baan als secretaresse, want ik wil wat meer zekerheid en een vast inkomen mét contract.

Ik laat mijn vriend weleens zien wat ik maak, maar het is zijn ding niet; hij is helemaal niet onderdanig. De mensen in mijn omgeving die ik echt vertrouw, weten wat ik doe en oordelen er niet over. Een paar vriendinnen dachten dat het een makkelijke manier van geld verdienen was. Toen ik ze vertelde wat je er allemaal voor moet doen en wat er allemaal bij komt kijken, kwamen ze daar snel van terug. Ik ben zelf dominant en heb een kinky kant, dus dit past echt bij me.”

Naast Kate werken Roxy en Bibi ook voor OnlyFans. Hun verhalen lees je, in Flair 49-2021, de editie die t/m 14 december in de schappen ligt. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hier. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Hester Zitvast | fotografie Petronellanitta

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden