Brief van de week: 'Dodenherdenking heeft dit jaar een zwart randje' Beeld Brunopress
Brief van de week: 'Dodenherdenking heeft dit jaar een zwart randje'Beeld Brunopress

Brief van de week: 'Dodenherdenking heeft dit jaar een zwart randje'

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Nooit vergeten

Elk jaar vind ik de Nationale Herdenking zo indrukwekkend. In stilte zit ik voor de tv en kijk naar de massa mensen die op de Dam staat. En dit jaar kan het weer, omdat de coronamaatregelen opgeheven zijn. Echter heeft de gebeurtenis dit jaar een nieuw zwart randje: de oorlog in Oekraïne. In die twee minuten stilte denk ik ook aan de slachtoffers in Oekraïne, dat de oorlog maar snel voorbij mag zijn voor hen.

Jaimy

Lees ook Brief van de week: ‘Wat een eerlijkheid, ik stond echt perplex.’

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender een mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: Brunopress

Mirte TimmersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden