Stefan (22): 'De vrouw van mijn neef heeft me verleid' Beeld Getty Images
Stefan (22): 'De vrouw van mijn neef heeft me verleid'Beeld Getty Images

Stefan (22): 'De vrouw van mijn neef heeft me verleid'

Stefan (22): “Het is nu anderhalf jaar geleden dat ik op een feest van mijn oma enorm in de fout ging. Het valt niet goed te praten dat ik op die dag met de aanstaande vrouw van mijn neef seks heb gehad. Maar het is gebeurd, helaas.

Mijn oma had een boot afgehuurd en de hele familie was aanwezig. Mijn neef Maarten was er samen met zijn verloofde. Een week later stond hun huwelijk gepland. Ik was zo blij voor hem. Hij had het getroffen met zo'n mooie vrouw. Omdat ik een hechte band met Maarten heb, zag ik haar ook regelmatig, zeker eens in de week. Verder dan praten over koetjes en kalfjes kwamen we niet, ze was vrij gereserveerd.

Maar tijdens het feest leerde ik een andere kant van haar kennen. We hadden niet alleen de grootste lol, onze gesprekken gingen dit keer verder dan oppervlakkig gebabbel Het verbaasde me dat ze zo openhartig was. Omdat Maarten geen zin had om te kanoën ging ik samen met Marion. We peddelden een heel stuk van de boot weg, ik maakte een grapje door met de kano heen en weer te bewegen en ze deed net zo hard mee. We belandden in het water.

Eerst gierden we het uit van het lachen. Daarna, geheel onverwachts kuste ze me. Ik was totaal van mijn stuk gebracht. Ook al was het fijn het leek me beter meteen terug te keren. Mijn familieleden stuurden ons nietsvermoedend naar de toiletten om schone kleding aan te doen. Daar stapte de aanstaande bruid het toilet in en keek uitdagend achterom naar mij. Ze hield de deur uitnodigend open.

Natuurlijk had ik moeten weigeren. Maar sorry, welke man doet dat? Deze bloedmooie vrouw was me overduidelijk aan het verleiden. In het wc-hokje hadden we heftige seks, ik was op dat moment niet bang om gesnapt te worden. Het ging allemaal zo snel en ik beleefde alles in een roes. Pas toen ik het toilet uit liep, zo'n tien minuten later, kneep ik 'm. Toen besefte ik hoe ‘gevaarlijk’ we bezig waren geweest.

De uren daarna voelde ik me raar. Euforisch en schuldig tegelijk. Hoe meer ik erover nadacht, hoe elendiger ik me voelde ik weet zeker dat niemand iets in de gaten had. Zoiets verwacht je niet van een vrouw met een ingetogen karakter en man die twee handen op één buik is met zijn neef. De bruiloft was een marteling. Maarten was vervuld van trots. Ook Marion oogde gelukkig.

Toen ik Maarten feliciteerde, had ik medelijden met hem. Hij moest eens weten hoe zijn vrouw in werkelijkheid was. En zijn neef natuurlijk, ik kon hem niet recht in de ogen kijken. Marion schonk me een warme glimlach bij mijn felicitatie. Ik denk dat ze vrede had met de situatie. Dat ze nog één keer uit de band had willen springen, voordat ze zou trouwen. Ik neem haar dat kwalijk. Ik vind dat er twee schuldige zijn maar ik had mezelf nooit zo laten gaan, als zij mij niet verleid had.

Maarten en ik spreken elkaar nog even vaak als voorheen. Alleen verzin ik nu allerlei uitvluchten om Marion niet te hoeven zien. Ik word het liefst niet meer met ons verraad geconfronteerd. Een half jaar na de bruiloft belde mijn neef me op. Hij was in de zevende hemel. Hij werd vader! Ik deinsde even terug, maar vervolgens feliciteerde ik hem zo enthousiast mogelijk.

Lees ook Oscar (38): ‘Ik durf niet te zeggen dat ik wil stoppen met ivf’

Ik vroeg of ik Marion mocht spreken om haar te feliciteren. Natuurlijk wilde ik meteen weten hoelang ze zwanger was. Ik kon opgelucht ademhalen, want ze was pas drie maanden in verwachting. In het heetst van de strijd hadden we het onveilig gedaan en een kind van mijn aangetrouwde nicht zou het hele gebeuren nog rampzaliger maken.

Met Marion heb ik er nooit meer over gesproken. Als ik haar zie, en dat is gelukkig sporadisch, voel ik me ongemakkelijk. Ze doet net alsof er niets is gebeurd. Nu zij en Maarten een dochtertje hebben, vermoed ik dat ze het nooit zal opbiechten. Ik houd het ook angstvallig voor me.

Alleen mijn twee beste vrienden weten het. Zij vinden het not done wat ik gedaan heb, maar begrijpen me ergens ook wel. Helaas kan ik de tijd niet terug draaien. Ik zal niet ontkennen dat de spanning in dat toilethokje overweldigend was, maar het schuldgevoel erna was het niet waard."

Ook een geheim delen? Mail: flair@dpgmedia.nl, o.v.v. Geheim.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden