man window raam Beeld Getty Images
man window raamBeeld Getty Images

Mannengeheimen: ‘Ik voelde me zo’n vies mannetje dat zich verlekkert aan een nietsvermoedende vrouw’

Arnold (32): “Sinds een jaar deel ik samen met een goede vriend een bovenwoning. Toen mijn relatie op een vervelende manier uit ging, zocht ik snel andere woonruimte. Maurice had in zijn huis nog twee kamers vrij waar ik terecht kon. Zolang geen van ons in een nieuwe relatie verzeild raakt, vinden we het zo allebei wel gezellig en het is kostenbesparend. Het huis blijkt een fijn extraatje te hebben: mooi uitzicht.”

“Het viel me op dat onze buurvrouw er niet alleen gekleed erg lekker uitziet, maar dat ze ook graag topless in de tuin zont.”

Begluurd

“Ook al hield het weer deze zomer niet over, geregeld heb ik haar begluurd. Als ik vanuit mijn slaapkamerraam langs de tuinbegroeiing van de achterburen kijk, heb ik een perfect uitzicht op hun binnenplaatsje. Voor andere buren wordt dat zicht belemmerd door de boompjes.

Daardoor missen ze iets heel moois. Afgelopen voorjaar, toen de boompjes nog niet volop bloeiden, zag ik mijn overbuurvrouw weleens op haar terras. Meestal zat ze er alleen, heel soms met haar man. Ik weet nog dat ik dacht: haar zou ik wel eens naakt willen zien.

Toen ik op een zondag na het sporten thuis onder de douche vandaan kwam, keek ik vanuit mijn slaapkamer naar buiten en zag ik haar voor het eerst in vol ornaat zitten. Ze droeg alleen een bikini-broekje. ‘s Zomers op het strand zie ik genoeg halfnaakte vrouwen.

Leuk, maar dat doet me niet zó veel dat ik fysiek opgewonden raak. Mijn buurvrouw stiekem bloot in de tuin zien liggen, is wat anders. Vooral deze buurvrouw. Ik schat haar een jaar of vijfendertig. Ze is iets aan de mollige kant, maar goed geproportioneerd en erg vrouwelijk. Tijdens het afdrogen heb ik haar uitvoerig begluurd.

Van het idee dat we beiden zo goed als naakt waren, raakte ik opgewonden en ik heb ter plekke gemasturbeerd. De afstand tussen ons was hemelsbreed nog geen veertig meter, maar doordat ik vitrage voor mijn raam heb, kon ze mij niet zien. Natuurlijk was het een inbreuk op haar privacy, maar ze kiest er zelf voor om halfnaakt in de tuin te liggen. En het is niet verboden om naar buiten te kijken.

Als de zon ook maar een beetje scheen, lag mijn overbuurvrouw te zonnen, als de situatie het toeliet en Maurice niet thuis was, nam ik de tijd om haar lekker te begluren. Ik kwam haar soms ook tegen in de supermarkt in de buurt. Dat vond ik wel grappig. Ze moest eens weten. In eerste instantie voelde ik me lichtelijk opgelaten. Maar ze had mij nog nooit gezien en ik had dus niets te vrezen. Ik was op een gegeven moment zelfs zo brutaal om haar spontaan gedag te zeggen. Ik heb geen bijzonder gluurdersverleden.”

Betrapt

“Ik kijk graag naar vrouwen maar welke man niet? Volgens mij huist er een voyeur in de meeste mensen. Dat lijkt me prima, zolang je maar niet gesnapt wordt. Mijn gluuracties liepen vlekkeloos. Totdat ik een stomme fout maakte. Door de vitrage voor mijn raam kan niemand overdag naar binnen kijken. Maar als mijn slaapkamerdeur open staat, schijnt er licht vanuit de gang naar binnen.

Dan moet het mogelijk zijn om van buitenaf een silhouet te zien staan. Toen ik op een van de laatste echt warme zomerdagen weer naar mijn buurvrouw stond te kijken, gebeurde het. Ik was die deur vergeten. Ik was naakt en kwam net een beetje op gang toen ik haar naar mijn raam zag kijken. Eerst reageerde ik er helemaal niet op. Maar toen ze iets met haar ogen leek te knijpen en rechtop ging zitten, wist ik dat het mis was.

Ze had me door. Vanbinnen raakte ik in paniek, maar ik dook niet meteen weg. Dat zou te opvallend zijn. Zo achteloos mogelijk draaide ik me om en stapte weg van het raam. Ik denk dat ze alleen een silhouet zag en niet kon zien dat ik het was. Voor hetzelfde geld was ik mijn huisgenoot Maurice. Maar ik kon moeilijk naar haar toe gaan en zeggen: ‘Hé, ik zit de hele zomer al naar je blote tieten te gluren en zou graag weten of je mij hebt gezien.’

Nadat ze me betrapte, heb ik niet meer gekeken of ze daarna gewoon is blijven liggen. Wie weet vond ze het helemaal niet erg. Zou kunnen. Maar ik was die eerste dagen bang dat er opeens aangebeld zou worden. Straks stond haar man voor de deur om verhaal te halen. Het is gelukkig nooit gebeurd en ik heb er niets over aan Maurice verteld. Vlak na het incident schaamde ik me opeens voor mijn voyeurisme.”

Vies gevoel

“Ik voelde me zo’n vies mannetje dat zich verlekkert aan een nietsvermoedende vrouw. En dat was ik natuurlijk ook. lets mooiers kan ik er niet van maken. Daarna heb ik nooit meer uitvoerig staan gluren. Ik kwam haar een paar weken geleden nog tegen op straat. Ik deed zo normaal mogelijk.

Ze zei mij ook gedag. Gewoon, op een beleefde manier. Waarschijnlijk heeft ze geen idee wie ik ben en waar ik precies woon. Dat wil ik graag zo houden. Ondanks dat het zich alweer een paar maanden geleden afspeelde, schaam ik me elke keer als ik haar toevallig tegenkom weer. Daarom zal ik dit aan niemand vertellen.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden