Mannengeheimen  Beeld Getty Images
MannengeheimenBeeld Getty Images

Mannengeheimen: ‘Ik schaam me vreselijk voor mijn kleine penis’

Steven (26): “Mensen die mij tegenkomen zijn vaak onder de indruk van mijn lichaam. Ik ben bijna twee meter, gespierd en heb een paar flinke tatoeages op mijn armen. Sinds kort heb ik - als blonde man - dreadlocks, wat voor nog meer aandacht zorgt. Ik ben trots op mijn lijf met één kleine uitzondering: mijn penis.”

"Ik krijg veel aandacht van vrouwen, maar veel seks heb ik niet. Mijn geslachtsdeel is totaal niet in verhouding met de rest van mijn lichaam en vrouwen verbergen hun teleurstelling niet. Bij een grote man verwachten ze simpelweg een grote penis. Ik schaam me zo, dat ik de boot vaak afhoud.”

Ik wil een grotere penis

“Ik ben vijf dagen in de week in de sportschool, waar ik train met mannen met een vergelijkbaar postuur. Als ik heel eerlijk ben vind ik mijn lichaam er het beste uitzien en sommige van mijn trainingspartners zeggen dat ook. Geweldig natuurlijk, maar ik zou graag een wat minder strak lijf hebben in ruil voor een grotere penis.

In de sportschool zorg ik ervoor dat niemand me naakt ziet. Ik houd liever de schijn op, dan dat ze weten dat ik helemaal niet zo'n grote man ben als zij denken. Mijn vrienden zien me als een echte seksgod. Mijn verschijning trekt veel mensen aan. Zowel mannen als vrouwen beginnen gesprekken over mijn tatoeages, mijn haar of mijn gespierde torso. Soms is het zelfs zo dat vrouwen zich verdringen om met me te praten of te dansen. Ik geniet ervan, maar altijd met een dubbelgevoel. Ik wil niet weer een teleurgesteld gezicht zien als ik mijn broek laat zakken.

De laatste keer dat ik seks had, is inmiddels meer dan een jaar geleden. Als ik dat aan mijn vrienden zou vertellen, weet ik zeker dat ze me niet zouden geloven. Ze zien me geregeld met vrouwen vertrekken en gaan er vanuit dat ik met die dames slaap. In werkelijkheid blijft het bijna altijd bij zoenen. Soms een beetje meer, maar mijn broek blijft aan. Het is voor mij ongelofelijk gênant om een vrouw teleur te stellen."

Uitgelachen

"Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met mijn eerste seksuele ervaring. Ik was zestien en hoewel ik geregeld pornofilms keek - met mannen met gigantische penissen - ging ik ervan uit dat 'gewone' mannen een gewone penis hadden. Net zoals ik.

Marian maakte me op een wrede manier duidelijk dat dit niet het geval was. Ik ontmoette haar in de zomervakantie op een strandfeest. Ze was twee jaar ouder dan ik. Toen we tijdens een schuifel nummer begonnen te zoenen werd me als snel duidelijk dat ze ervaring had. Niet alleen met zoenen, ook met seks. Ze nam me mee naar haar huis, haar ouders waren op vakantie. Ik vond het vreselijk spannend en kon niet wachten tot ik ontmaagd zou worden.

Marian vertelde me hoe lekker ze me vond en dat ze me de hele avond in de gaten had gehouden. Normaal voelde ze zich niet aangetrokken tot jongere mannen, maar mij vond ze zo aantrekkelijk dat ze het niet kon laten. Ze kleedde zich uit en ik werd gek van opwinding Vervolgens trok ze mijn broek uit, maar toen ze mijn penis zag schoot ze in de lach. Ze vertelde me dat ze zich had bedacht, met zo'n kleine piemel wilde ze geen seks. Verbijsterd stond ik tien minuten later buiten.”

Weinig seks

“Het heeft drie jaar geduurd voordat ik weer een poging waagde, deze keer met een meisje dat een stuk jonger was dan ik. Gaby was zestien, ik inmiddels negentien. Ik denk dat ze nog nooit een penis had gezien, dus lacherige reacties bleven uit. Een groot succes was het ook niet: ik kwam heel snel klaar, maar ik was eindelijk geen maagd meer. Sinds die tijd heb ik zo ongeveer twee keer per jaar seks, vaak met vrouwen die hun teleurstelling duidelijk laten blijken.

"Het effect daarvan is, dat als ik een vrouw écht leuk vind, ik haar ontwijk. Ik wil liever dat het oppervlakkig blijft, dan dat ze me uitlacht in bed. Misschien zou ik me beter voelen als ik er met mijn vrienden over zou praten. Een aantal van hen ken ik al tien jaar. Ze gaan voor me door het vuur, maar ze zijn denk ik ook een beetje jaloers op alle aandacht die ik krijg. Ergens heb ik het gevoel dat als ik ze vertel over mijn probleem, ze het stiekem net goed zullen vinden. Vreselijk om zo over mijn vrienden te denken, maar het is wat ik in hun ogen zie als ik met de zoveelste prachtige dame vertrek. Dat het vaak alleen maar is om haar naar huis te brengen, om me dan met een slap excuus uit de voeten te maken, weten ze natuurlijk niet.

Ik zit voor mijn gevoel vast. Ik heb heel veel lol met vrouwen, kan heel goed met ze overweg, maar zodra ik gevoelens voor ze krijg word ik bang. Ik schaam me té erg. Maar ik realiseer me ook dat ik er op een gegeven moment doorheen moet. Er zal toch ergens wel een vrouw zijn die de rest van mij genoeg compensatie vindt voor mijn kleine penis?”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden