man kantoor Beeld Getty Images
man kantoorBeeld Getty Images

Mannengeheimen: ‘Ik heb seks gehad met de vriendin van mijn baas’

Robin (33): “Sinds twee jaar werk ik bij een marketingadviesbureau. Het is leuk werk, ik heb gezellige collega’s en ik ben tevreden over mijn salaris. Ook met mijn baas, die drie jaar ouder is dan ik, kan ik het goed vinden. We zitten op dezelfde golflengte. Onze smaak qua vrouwen blijkt ook redelijk overeen te komen, heb ik onlangs ontdekt. Vroeger heb ik namelijk seks gehad met zijn vriendin Lotte.”

“En dat geldt voor wel meer kennissen van mij uit die tijd.”

Lotte

“Ik was een jaar of tweeëntwintig toen Lotte en ik met elkaar naar bed zijn geweest. Zij was twee jaar jonger. Het gebeurde tijdens een meerdaags hockeytoernooi bij een andere club. Iedereen sliep in kleine tentjes, er werd flink gefeest en gedronken. Uiteindelijk belandde Lotte bij mij in de slaapzak en hadden we een wilde nacht.

Ons avontuurtje was eenmalig want Lotte had een reputatie en ik vond haar niet iets voor een serieuze relatie. Ze was een wilde als het ging om jongens. Daarom voelde ik me niet echt bijzonder die keer in mijn tent, want ik kende zo tien jongens waarmee ze in die periode naar bed is geweest.

Lotte en ik zaten niet op dezelfde hockeyclub, maar woonden wel bij elkaar in de buurt. We kwamen ook weleens op dezelfde feestjes. Omdat ik al een tijdje in een andere stad woon vanwege mijn baan, heb ik haar daarna niet meer gezien.

Toen ik bij dit bedrijf kwam werken, hoorde ik wel dat de vriendin van mijn baas Lotte heette. Enkele collega’s van mij hadden haar al eens gezien en zeiden altijd dat ze een erg lekker wijf is. Ik was benieuwd naar haar. Maar ik wist niet dat het ‘mijn’ Lotte was, tot ik haar ontmoette na afloop van een bedrijfsfeest. Ze kwam mijn baas met de auto ophalen en dronk toen nog even een drankje mee.”

Vriendin van de baas

“Ik werd door mijn baas aan haar voorgesteld en Lotte reageerde heel enthousiast, omdat ze me meteen herkende. Ik haar natuurlijk ook. Net als vroeger was ze nog steeds een sexy vrouw. Dat zit ‘m vooral in haar oogopslag en haar enthousiasme. Ze leek me wel iets tuttiger dan vroeger. Het was voor mij een lichte shock dat ik haar na al die jaren ontmoette, vooral in die situatie met mijn baas erbij.

Ik dacht meteen weer aan onze nacht samen, maar zij leek daar helemaal niet bij stil te staan. Ze reageerde doodnormaal, alsof we niets meer dan oude bekenden waren, terwijl de situatie toch best genant was. Dat verbaasde me. Ik dacht: of het doet haar helemaal niks en ze kan goed acteren of ze weet niet eens meer dat we ooit seks hebben gehad.

Gezien haar aantal bedpartners en het feit dat zij tijdens ‘onze nacht’ veel gedronken had, zou dat best kunnen. Ik speelde het spelletje maar gewoon mee. Het was zo’ n rare situatie, zoals we daar met z’n drieën praatten. Het was een heel oppervlakkig gesprek, over mensen die Lotte en ik nog kenden en of we wisten hoe het nu met hen ging. En dat terwijl we met elkaar naar bed waren geweest! Sinds die avond heb ik Lotte niet meer gezien. Ik vraag me echt af of zij later iets meer tegen mijn baas heeft gezegd. Ik ga er eigenlijk niet vanuit.”

Vaste relaties

“Mijn baas is nu vier jaar met Lotte. Ze wonen samen en hebben nog geen kinderen. Ik ben erg benieuwd of hij ervan op de hoogte is hoe wild Lotte vroeger was. Ik denk het niet. Als ze alleen de helft van haar bedpartners aan hem heeft opgebiecht, zijn dat er volgens mij nog veel. Op een gegeven moment kreeg zij in mijn ogen ook iets ranzigs over zich door alle verhalen die ik over haar hoorde.

Ik zou dit allemaal maar al te graag tegen sommige van mijn collega’s zeggen. Het is toch een goed verhaal: de vriendin van de baas kon er wat van, en ik kan het weten! Maar het lijkt me niet verstandig voor de werkrelaties. Ik heb zelf inmiddels al zo’n drie jaar een vaste relatie met Karin.

Haar heb ik het wel verteld. Zij vond het allemaal nogal hilarisch, maar ze heeft me moeten beloven dat ze het voor zich zou houden. Ik wil gewoon niet dat dit uitlekt en het op één of andere manier bij mijn collega’s terecht komt of, nog erger, bij mijn baas.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden