Mannengeheimen Beeld Getty Images
MannengeheimenBeeld Getty Images

Mannengeheimen: ‘Ik ging naar bed met de grote onbereikbare liefde van mijn beste vriend’

Anthony (32): “Robert en ik zijn al jaren een van elkaars beste vrienden. Maar ik twijfel of dat zo blijft als hij weet dat ik naar bed ben geweest met Bianca, zijn grote onbereikbare liefde.”

“Aan het einde van onze middelbare schooltijd hebben ze één keer gezoend, maar zij wilde verder niets met hem. Daar had hij flinke liefdesverdriet van. Hij heeft Bianca nooit definitief uit zijn hoofd kunnen zetten.”

Seksuele uitstraling

“Ze zit niet al die jaren even hevig in zijn hoofd, want hij heeft in de tussentijd een aantal langere relaties gehad. Maar we komen Bianca nu nog wel eens tegen in het uitgaansleven. Ondanks dat Robert nu een maand of vier een nieuwe vriendin heeft, was hij ook na de laatste ontmoeting met Bianca lichtelijk van slag. Hij had het in elk geval de hele avond weer over haar. Ik denk zelfs dat hij zijn vriendin voor Bianca zou verlaten als zij hem ook zou willen. Dat was vroeger al zo. Ik heb Bianca ook altijd wel leuk gevonden, maar ik heb nooit een relatie met haar nagestreefd.

Ze straalt vooral veel seksualiteit uit. Zij is echt zo’n type waar veel mannen op geilen. Ze is verder ook best leuk en onderhoudend, maar ik vind dat zij toch iets simpels over zich heeft. Ze kan er echt uitzien als een soort playmate, ze is ook een beetje ordinair en niet echt het type dat ik graag aan mijn moeder voorstel. Maar om een ​​keer met haar naar bed te gaan, is natuurlijk andere koek. Ik ben nooit serieus achter haar aangegaan, eigenlijk vanwege Robert.”

Dronken seks

“Toen ik haar een paar maanden geleden tegenkwam tijdens een stapavond, ging het mis. Ik ben single, er was redelijk wat gedronken en aan het einde van de avond ging ik met Bianca mee naar huis. Ik weet niet of ik het gedaan had als ik niet gedronken had. Ik heb nog wel gezegd dat Robert dit vast niet leuk zou vinden. Toen Bianca zei dat hij er toch niets van hoefde te weten, was ik om. De seks was oké, niet geweldig. Daarvoor had ik misschien iets te veel gedronken, maar het was wel gezellig.

Het is binnen onze vriendengroep een ongeschreven regel dat je niet aanpapt met exen van vrienden. Dat is wel een beetje afhankelijk van hoe diep die vrouw nog in het hoofd van de ander zit. Als je duidelijk echt verliefd bent, is het een ander verhaal. Aan de ene kant vind ik het tegenover Robert absoluut niet kunnen dat ik met Bianca naar bed ben geweest. Ik weet dat ik hem daarmee kwets. Daarom is het eigenlijk gewoon een kutstreek. Maar er zijn verzachtende omstandigheden, want het is nu ook weer niet zo dat ik met zijn ex-vriendin naar bed ben geweest. Bianca heeft hem nooit gewild en ze hebben alleen een keer gezoend.”

Jaloers

“Over het algemeen ben ik altijd succesvoller geweest met vrouwen dan Robert. Hij heeft zelfs wel eens uitgesproken dat hij daar lichtelijk jaloers op is. Hij is een hartstikke leuke vent, maar niet het type voor wie vrouwen meteen in katzwijm vallen. Vrouwen die hem wat langer kennen, vinden hem vaak erg leuk. Bianca ook, alleen dus niet leuk genoeg. Ik ben beter in het versieren van one-night-stands dan hij. Dat is nou eenmaal zo. Het is al eerder voorgekomen dat hij zijn oog op een vrouw had laten vallen die mij juist weer erg leuk vond. Dat is alweer jaren geleden. We kwamen haar samen tegen in de kroeg, maar ik had aan het einde van de avond haar telefoonnummer. Dat vond hij niet leuk. Maar toen we het er later over hadden, begreep hij ook wel dat ik geen meisje zou laten schieten alleen maar omdat hij haar ook leuk vindt. Maar lullig is natuurlijk wel. Anderzijds is hij weer beter in het volhouden van een lange relatie. Ik houd het zelf zelden langer dan een jaar vol.

Bianca weet dat Robert nog steeds een zwak voor haar heeft. We hebben daarom duidelijk afgesproken dat we dit aan niemand doorvertellen. Eerlijk gezegd heb ik het wel aan anderen verteld, maar die kennen Robert en Bianca niet. Zoiets moet je toch kwijt als man, dat is gewoon een van de leuke dingen van het hebben van een one-night-stand. Het is toch een beetje pochen over je veroveringen. Dat neemt niet weg dat ik me er schuldig over voel.”

Ontkennen

“Er zijn zoveel vrouwen, waarom moest ik dan juist met Roberts grote liefde naar bed gaan? Tja. Dat zal Robert waarschijnlijk ook aandragen als hij het zou weten. Maar hij weet het niet en dat moet ook zo blijven. Ik zou me echt klote voelen als Robert erachter kwam. Omdat de kans er natuurlijk wel is, vind ik het achteraf redelijk stom van mezelf dat ik het überhaupt heb gedaan. Maar ik heb me al voorgenomen dat ik alles glashard ontken, mocht het veranderen. Niemand heeft ons bezig gezien. Dus dan zeg ik gewoon dat Bianca mij versierde en dat ze waarschijnlijk niet kon hebben dat ik daar toen niet op inging.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden