Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mannengeheimen > Freek (29): ‘Mijn vriendin weet niet dat ik elke paar weken naar seksclubs ga’

Freek (29): ‘Mijn vriendin weet niet dat ik elke paar weken naar seksclubs ga’

Freek (29): ‘Mijn vriendin weet niet dat ik elke paar weken naar seksclubs ga’

‘Het is heel makkelijk om te oordelen, vooral als je iets zelf niet doet. En zeker als het met seks te maken heeft. Voor mij geldt dat in elk geval wel. Voordat ik in een parenclub was geweest, dacht ik dat er alleen maar oude en perverse mensen kwamen. Eenmaal binnen bleek dat totaal niet het geval.

Het beviel zelfs zo goed dat het een vast onderdeel van mijn vrijgezelle leven werd. Inmiddels heb ik een relatie en ben ik gestopt met het bezoeken van de clubs. Hoewel ik me er niet voor schaam, wil ik absoluut niet dat Ciska, mijn vriendin, het weet. Ik ben bang dat ze me dan met andere ogen gaat bekijken, me losbandig en misschien zelfs een beetje viezig vindt. Het imago van seksclubs is tenslotte niet bepaald positief.

In totaal ben ik ruim vijf jaar single geweest. De eerste tweejaar had ik af en toe een onenightstand, soms een paar weken een fling. Maar er waren ook maanden dat ik geen seks had. Toen ik daar een keer tegen mijn collega Gerard over zat te klagen, vertelde hij dat hij een paar keer per maand een seksclub bezocht. Ik was best een beetje geschokt, had dat nooit achter hem gezocht. Aan de andere kant vond ik het interessant en ik hoorde hem uit over hoe het er precies aan toe ging. Gerard adviseerde me een keer te gaan kijken, gewoon om te zien hoe het was. Het is niet zo dat iedereen die er is ook daadwerkelijk seks heeft. Alleen kijken is ook toegestaan.

Toch meer dan kijken

Dat vond ik een geruststellende gedachte. Die eerste keer herinner ik me nog heel goed. Ik was totaal niet van plan actie te ondernemen, maar dat gebeurde wel. Een mooie, iets oudere vrouw benaderde me. Niet op een sletterige manier, maar juist heel stijlvol. We begonnen met een gesprek en een drankje. Omdat we nauwelijks gekleed waren, liep de spanning al snel hoog op. Ze nam me mee naar een privéruimte en daar hadden we fantastische seks. Toen ze even later haar vriendin erbij haalde, werd het helemaal geweldig. Vanaf dat moment ging ik elke paar weken naar een club. Van mijn onenightstand en flings wisten mijn vrienden vaak wel af, maar over mijn clubbezoek vertelde ik niets. Ik verwachtte niet dat ze het zouden begrijpen. En zelf een kijkje nemen, dat zouden ze nooit doen. Ze hebben allemaal een relatie en dat gaat niet samen. Dat vind ik althans.

Toen ik een jaar geleden verliefd werd op Ciska stopte ik er dan ook meteen mee. Seks met iemand van wie je houdt, is altijd beter dan seks zonder liefde, want dan blijft het zo oppervlakkig, Ik had er geen moeite mee mijn vroegere seksgewoonte voor Ciska te verzwijgen. Ik zag het als een afgesloten hoofdstuk. Maar toen kwam ik tijdens een romantisch etentje met Ciska een vrouw tegen die ik kende uit een van de clubs en met wie ik vaak seks heb gehad. We begroetten elkaar en dat was het wat mij betreft. Maar Ciska onderwierp me meteen aan een kruisverhoor. Wie was die vrouw? En waarom gaf ze me die blik? Ik verzon een smoesje over een onenightstand, waar Ciska uiteindelijk genoegen mee nam. Probleem opgelost, zou je denken, maar niets is minder waar. Vanaf dat moment maak ik me dagelijks zorgen dat Ciska er op de een of andere manier achter komt. En dat zou weleens het einde van onze relatie kunnen betekenen. Zij heeft voor mij alleen twee lange relaties gehad. Het idee van een onenightstand vindt ze al moeilijk te verkroppen, laat staan mijn bezoekjes aan een seksclub!

Door de jaren heen heb ik met behoorlijk wat dames geslapen in de clubs en de kans is groot dat ik er meer tegen zal komen. Zelf kan ik mijn mond wel houden en mijn vrienden weten van niets, dus ik hoef ook niet bang te zijn dat zij zich verspreken. Waar ik wel bang voor ben, is dat een van de dames haar mond voorbijpraat. Dat ze in het bijzijn van Ciska vraagt waarom ze me nooit meer in de club ziet. Dat idee houdt me ’s nachts vaak wakker. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest als op Ciska en wil met haar verder. Maar ik denk dat het alleen kan werken als ze nooit iets te weten komt over dit hoofdstuk in mijn leven. Ik schaam me er niet voor, maar op dit moment zou ik willen dat ik er nooit aan was begonnen.’

Ook een geheim delen? Mail redactie@flair.nl, o.v.v. Geheim.