Mannengeheimen Beeld Getty Images
MannengeheimenBeeld Getty Images

PREMIUM

Arthur (34): ‘Tijdens de seks met Barbara denk ik wel eens aan Melissa’

Arthur (34): “Op de middelbare school waren Melissa en Barbara hartsvriendinnen. Ze zaten allebei één klas lager dan ik. Barbara was toen best oké, maar Melissa was echt een klasse apart. Absoluut het mooiste meisje van de school.”

“Ze had prachtig lang krullend, donkerbruin haar en doordringende, donkere ogen. Ze zag er al jong vrouwelijk uit en droeg altijd precies de juiste kleding. Voor mij was ze een extra reden om naar school te willen, want misschien zag ik haar wel in de pauze of tijdens het wisselen van leslokaal. Ik ben nooit een held geweest als het om vrouwen ging, zeker niet in mijn puberteit. Daarom ben ik altijd heimelijk verliefd geweest op Melissa. Ik heb destijds zelfs nooit een gesprek met haar gevoerd.”

Stille aanbidder

“Ze was overduidelijk te hoog gegrepen voor mij. Ik hoorde niet bij de stoere jongens en was zeker niet de enige die ‘op haar’ was. Wat ik wel deed, was langs haar huis fietsen. Ik reed daarvoor twintig minuten om, maar dat maakte me niets uit. Als ik maar een glimp van haar opving...

Ook stuurde ik elk jaar een valentijnskaart, ik was een stille aanbidder. Na de middelbare school is Melissa langzaam uit mijn gedachten verdwenen. In die zin dat mijn verliefdheid voor haar afnam en ik vriendinnetjes kreeg. Maar ik moet bekennen dat ik in de loop der jaren best nog eens aan haar heb gedacht.”

Uit het oog verloren

“Melissa’s vriendin Barbara kwam ik ruim drie jaar geleden tegen in de stad. Ze kwam me bekend voor, maar ik kon haar niet meteen plaatsen. Qua uiterlijk was ze nogal veranderd. Toen ik met haar in gesprek raakte, verbaasde ik me erover hoe leuk ze eigenlijk was. Ik vond haar grappig, slim en vrolijk. Bovendien zag ze er veel leuker uit dan in mijn herinnering, Barbara vertelde dat Melissa en zij niet meer zo hecht waren als vroeger. Ze waren elkaar uit het oog verloren, maar hadden sinds een paar jaar weer contact.”

Verliefd

“Nu zagen ze elkaar eens in de zoveel maanden. Ergens dacht ik: als ik met Barbara aanpap, kom ik misschien in contact met Melissa. Ik was erg benieuwd hoe zij er nu uit zou zien. Na onze ontmoeting spraken Barbara en ik steeds vaker af. Het klikte goed tussen ons en we werden verliefd. Het idee dat we misschien nooit hadden afgesproken als Melissa niet had bestaan, vind ik nog steeds best gek. Inmiddels hebben we al drie jaar een relatie en zijn we getrouwd. En ik moet zeggen dat we ontzettend goed bij elkaar passen.”

Ongemakkelijk

“Toen we een paar maanden samen waren, had Barbara met Melissa afgesproken iets te gaan drinken. Melissa bleek samen te wonen in een andere stad. Ze zou Barbara thuis ophalen, waar ik op dat moment ook ik was. Ik weet nog dat ik die avond zenuwachtig was. Hoe zou Melissa eruit zien, zou ze mij nog herkennen? En: zou ik haar nog steeds zo leuk vinden?

Ze was nauwelijks veranderd. We hebben elkaar maar kort gesproken en dat is maar goed ook. Ik begon bijna te stotteren. Inmiddels is ze vaker bij ons thuis geweest en ben ik eraan gewend geraakt. Ze is nog net zo onbereikbaar als vroeger, al is het alleen omdat we beiden een vaste relatie hebben. Daarbij vind ik Barbara qua persoonlijkheid leuker. Toch, na al die jaren, voel ik me nog steeds een beetje ongemakkelijk in Melissa’s gezelschap. Ik blijf er moeite mee hebben haar recht in de ogen te kijken. Daar word ik gewoon verlegen van. Ze is zo mooi!”

Lelijk eendje

“Tijdens de seks met Barbara heb ik wel eens aan Melissa gedacht. Heel slecht eigenlijk. Maar dat vertel ik natuurlijk niet. Barbara heeft er geen idee van dat ik vroeger stapelverliefd op Melissa was en dat ze me nog steeds iets doet. Dat mijn hart soms een slag overslaat als ik haar zie.

Ik begrijp heel goed dat ze het absoluut niet leuk zou vinden. Ze heeft me wel eens verteld dat ze zich vroeger naast Melissa vaak een lelijk eendje voelde. Dat is deels de reden geweest dat hun vriendschap na de middelbareschooltijd bekoelde. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Alle jongens waren altijd in Melissa geïnteresseerd en zelden in Barbara. Daarom heb ik haar nooit durven vertellen, dat ik vroeger ook een van die jongens was.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden