Fetanyl  Beeld GettyImages
FetanylBeeld GettyImages

Net een film: Koury (33) schreef een boek over de moord van haar man en wordt nu zelf verdacht

In Park City (Utah) wordt een vrouw ervan verdacht haar man vermoord te hebben met een overdosis aan fetanyl. Ze heet Koury Richins (33) en is gisteren gearresteerd. The crazy thing: ze schreef eerder een kinderboek over de dood van haar man.

Ja, dat lees je goed.

Moord

Eric Richins (haar overleden man) stierf vorig jaar in maart. Zijn vrouw zou hem bewusteloos hebben aangetroffen in de woonkamer nadat ze de kinderen naar bed had gebracht. Diezelfde avond had ze hem een mixdrankje gegeven om te vieren dat hij een huis had verkocht. Althans, dit is wat ze de politie wijsmaakte.

Forensisch experts troffen Eric aan met vijf keer de dodelijke dosis Fentanyl aan in zijn lichaam. Fentanyl is een sterke pijnstiller. Het wordt gebruikt bij hevige pijn, zoals pijn na operaties, verwondingen, kanker, hartinfarct en koliek.

De aap komt uit de mouw

Nu is er een anonieme bron naar de politie gestapt die de Fentanyl aan Koury zou hebben verkocht. Het blijkt namelijk dat Koury nog een verdovend middel in haar bezit had, namelijk: GHB. Een middel dat bekend staat als verkrachtingsdrug, omdat het je compleet plat kan leggen.

Koury zou dit hebben gebruikt om ervoor te zorgen dat haar man slaperig werd. Het gekke komt nog: na de dood van haar man heeft Koury een rouwboek uitgebracht, met als doel haar kinderen en familie helpen te dealen met de dood van haar man.

Ze wilde met het uitbrengen van het boek haar kinderen duidelijk maken dat de ‘geest van een geliefde altijd levend is’. Haar advocaat wil nog geen reactie geven op de beschuldigingen.

Benieuwd hoe ze eruit ziet? Check de foto's hieronder.

Koury en haar gezin:

Bron: Telegraaf

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden