NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

Monique en André zijn klaar voor een tweede kindje

Monique Westenberg zat in een rollercoaster van emoties afgelopen jaar. Nu alles weer goed is tussen Monique en André wil ze graag een tweede kindje krijgen.

Zo vertelt ze in een openhartig interview in het nieuwe nummer van LINDA.

Eentje erbij

Ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. 'Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren', zo vertelt ze.

Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: 'We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.' Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Lees ook: Monique Westenberg: ‘Toen ik hoorde dat het om Bridget Maasland ging wist ik genoeg, dat gaat ‘m nooit worden’

Vonk

Op dit moment gaat het weer goed tussen Monique en haar liefde. Ze genieten volop van hun gezin. Wanneer de vonk weer over sloeg tussen de twee? Op Curaçao volgde in februari de ommekeer. De twee vonden hun liefde voor elkaar terug, ondanks dat Bridget toen ook op het eiland was. 'We hadden afgesproken op het strand, zodat hij Dré kon ophalen. Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over', aldus Monique. Lees daar hier meer over.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress

Marjolein ter BraakArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden