Nadia Beeld Brunopress
NadiaBeeld Brunopress

Moederliefde: Nadia deelt mooie video op de verjaardag van haar ontvoerde dochter Insiya

In september 2016 werd Nadias dochter Insiya ontvoerd door de vader van het meisje. De zaak kreeg de afgelopen jaren internationale aandacht en er wordt nog steeds hard gewerkt om de 9-jarige Insiya te herenigen met haar moeder. Vandaag plaatste Nadia een filmpje ter ere van haar dochters verjaardag.

Al zeven jaar lang strijdt Nadia Rashid voor een hereniging met haar dochter.

Ontvoering Insiya

Insiya was pas twee jaar toen ze door haar vader werd ontvoerd naar India. Onbekende mannen hebben het meisje uit de woning van Nadias moeder gehaald terwijl Nadia kort daarvoor het huis verliet. Er zijn tussendoor contactmomenten geweest via Skype, maar uiteindelijk stopte dat ook. Inmiddels heeft Nadia geen contact meer met haar dochter en hebben ze elkaar al zeven jaar niet meer gezien. Toch weerhoudt dat haar niet om te blijven vechten voor haar kind.

Nadia’s dochter Insiya is al zes jaar ontvoerd

‘Ik wil gewoon mijn kind terug’

Sociale media

Na velen rechtszaken werd er bepaald dat de vader van Insiya, Shehzad H., zijn dochter moest terugbrengen naar Nederland. Echter is dat tot op de dag van vandaag nog niet gebeurd. Met hulp van sociale media probeert Nadia aandacht te vragen voor deze verschrikkelijke zaak. Vandaag plaatst ze op Twitter een video waarin ze een taart bakt voor haar dochter, die vandaag negen jaar is geworden.

Het artikel gaat verder onder de tweet.

“Mijn liefste dochter, Insiya, het is vandaag jouw verjaardag. Het is tijd voor een speciale verjaardagstaart”, schrijft ze. “Ik maak een speciale wens waarbij ik wens dat je terugkeert. Ik hou enorm veel van je en ik kan niet wachten om je weer te knuffelen.”

Met behulp van de hashtag #bringinsiyaback kunnen mensen Nadia en Insiya steunen en evoor zorgen dat de zaak aandacht blijft krijgen. Hopelijk worden moeder en dochter gauw herenigd.

Bron: Twitter

RedactieBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden