grote piemel Beeld Getty Images
grote piemelBeeld Getty Images

Het leed dat een grote piemel heet

Size doesn't matter: althans dat wordt beweerd. Maar geldt dat nog steeds als je je rits amper dicht krijgt vanwege het grote gereedschap dat erachter hangt? In een nieuwe Engelse documentaire spreekt een aantal grootgeschapen heren over hun enorme tompelouris.

Deze week was de televisiepremière van de documentaire ‘My Massice C**k’ in Engeland, waarin mannen worden geportretteerd die behoorlijk groot geschapen zijn. Geen ordinaire langs-de-meetlat show, maar met het idee de grote piemel eens vanuit een andere hoek te bekijken. Namelijk als een letterlijk grote last. Om er een getal aan te plakken: we hebben het hier over 20,5 cm (de kleinste) tot aan 26,7 (de grootste).

Knap lullig

Het onderwerp leent zich natuurlijk uitstekend voor veel grappige tweets en woordgrapjes. Dat betreuren de documentairemakers. “Dan ga je volledig voorbij aan de diepere laag en de onzekerheid die deze mannen met zich mee dragen.” En da's inderdaad knap lullig. Want in de documentaire stellen de mannen zich erg kwetsbaar op.

“Ik kan eigenlijk geen enkele broek dragen waar ik me comfortabel in voel”, aldus één van de heren. “Mijn pik is altijd enorm zichtbaar, wat ik ook probeer.”

“Het is aardig ongemakkelijk als je voor het eerst poogt de liefde te bedrijven”, vertelt Bonnie, waarvan de partner een geslachtsdeel heeft die qua lengte niet alleen indrukwekkend is (19 cm), maar waar het vooral de omtrek is die voor problemen zorgt met zijn 18 cm.

De partner van Fenna (27) is enorm groot geschapen

‘Was-ie maar 10 cm kleiner’

Opgeruimd staat netjes

Aan het eind zien we Matt in beeld, die dagelijks 30 cm aan penis in zijn onderbroek moet moffelen. Hij overweegt hem operatief te laten verkleinen. Hij vertelt dat hij al sinds de start van zijn seksueel actieve leven wordt gefetisjeerd door vrouwen en door enkele ex-partners zelfs seksueel uitgebuit is om zijn enorme stuk gereedschap.

The struggle is dus real. En bigger is niet altijd better. Weer wat geleerd.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief of wekelijkse nieuwsbrief.

Bron Panorama.nl

Mariska SchulteGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden