STAD, 20-04-2023, Cafe van Zuylen

Omdat LINDA. dit jaar 20 jaar bestaat lanceren we ons eigen bier in Cafe van Zuylen, Amsterdam tijdens een kleine domibo. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto: Eloise van Oranje Beeld BrunoPress
STAD, 20-04-2023, Cafe van ZuylenOmdat LINDA. dit jaar 20 jaar bestaat lanceren we ons eigen bier in Cafe van Zuylen, Amsterdam tijdens een kleine domibo. FOTO: Brunopress/Patrick van EmstOp de foto: Eloise van OranjeBeeld BrunoPress

Eloise van Oranje reageert op commotie

Jeroen Snel noemde het tijdens zijn optreden in RTL Boulevard een ‘grensgevalletje’, Eloise van Oranje haar verschijning in een badpak op televisie. Maar de ‘gravinfluencer’ kon rekenen op steun van verschillende BN’ers.

Steun

Na commentaar van de royaltyverslaggever reageren BN’ers op Instagram. Ze plaatsen foto’s van zichzelf in badkleding met de hashtags, #eloisemagzelfkiezen en #magditwelvanjeroensnel. Onder andere Chantal Janzen, Jan Versteegh en Brit Dekker waren van de partij.

Reactie

Eloise is overweldigd door de commotie. “Lieve iedereen, wauw wauw wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties”, aldus Eloise. Ze vindt het “echt hartverwarmend om te zien” dat zoveel mensen haar steunen.

Prins Constantijn

Eerder reageerde ook Prins Constantijn op de commotie, hij stelde er niks van te snappen. Snel liet zaterdag in een reactie aan het ANP weten te willen “wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is”, hij had naar eigen zeggen hetzelfde gereageerd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

Magditwelvanjeroensnel Beeld Instagram Eloise van Oranje
MagditwelvanjeroensnelBeeld Instagram Eloise van Oranje

Bron: ANP

Lotte HesselingBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden