Dit weten we nu al over wat er in de aflevering van BOOS over The Voice te zien zal zijn Beeld Brunopress
Dit weten we nu al over wat er in de aflevering van BOOS over The Voice te zien zal zijnBeeld Brunopress

Dit weten we nu al over wat er in de aflevering van BOOS over The Voice te zien zal zijn

Vandaag is het moment daar: de veelbesproken aflevering van BOOS van Tim Hofman zal worden uitgezonden via YouTube. Hilversum houdt haar adem in, want welke beerput wordt er opengetrokken over The Voice?

Al dagen lezen we niets anders dan verhalen over seksueel overschrijdend gedrag bij de kandidaten die meededen aan het zangprogramma.

Ruzies

Daarbij zijn tot nu toe twee namen vooral naar voren gekomen: die van bandleider Jeroen Rietbergen (de ex van Linda de Mol) en die van coach Ali B. BOOS is een programma dat wordt gepresenteerd door Tim Hofman, waarin mensen een oproep aan hem en zijn team kunnen doen als ze ergens mee zitten wat niet door de beugel kan. Soms gaat het om een burenruzie, een andere keer weer over gepest op het werk. Maar altijd moet de waarheid boven tafel komen. Dit keer is de beurt aan het kijkcijferkanon van John de Mol.

Lees ook RTL schort samenwerking op met The Voice-coach Ali B

Daar gaan we

In 2021 deed Hofman een oproep aan deelnemers en medewerkers die bij het programma dingen hebben ervaren die niet langer geaccepteerd kunnen worden. Daar werd op gereageerd, weten we nu. Aan de hand van die binnengekomen verhalen heeft het BOOS-team de beladen uitzending gemaakt. Tim Hofman zegt dat de vrouw die de aangifte heeft gedaan tegen Ali B bekend is bij de BOOS-redactie. Vermoedelijk komt haar verhaal aan bod in de aflevering. Er zal wellicht ook iemand namens RTL of The Voice spreken. Tim zegt er zelf over: 'Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en wegen nieuwe verhalen die binnenkomen zorgvuldig af. Belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken.'

John de Mol

De Mol heeft nog niet in de media gereageerd op de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Hij wil dat pas na de uitzending van BOOS doen, zei zijn zoon Johnny eerder gisteren in HLF8. Naar verwachting schuift De Mol vanavond aan in een talkshow.

Bron: nu.nl | Beeld: Brunopress

Tessa Heinhuis - van der LansBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden