AMSTERDAM, 20-08-2020 , Polanentheater perspresentatie van de musical Murder Ballad in de Grote Spiegelzaal van het Polanentheater Op de foto: Buddy Vedder Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 20-08-2020 , Polanentheater perspresentatie van de musical Murder Ballad in de Grote Spiegelzaal van het Polanentheater Op de foto: Buddy VedderBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Buddy Vedder vindt het lastig dat jonge fans hem als voorbeeld zien

Buddy Vedder laat in een interview met de AD-bijlage Mezza weten dat het soms nog onwennig is dat veel jonge fans hem als voorbeeld zien. De presentator en acteur zegt er trots op te zijn maar vindt het ook een bizar idee.

Een behoorlijk CV

Buddy heeft inmiddels al aan heel wat televisieprogramma’s meegewerkt. Zo presenteert hij onder andere Holland’s Got Talent en speelde hij in Goeden Tijden, Slecht Tijden. Hij schreef een kinderboek en zat in de jury van The Masked Singer. “Je moet wel het geluk hebben dat mensen iets in je zien en ze je een kans geven. Maar ook denk ik: met hard werken en een goed mens zijn, kom je er wel. Het leven is voor een groot deel maakbaar." Buddy vervolgt: "Nu ben ik op het punt: hoe lang kun je het nog talent noemen, en wanneer moet je het gewoon kunnen? Wanneer ga je van junior naar senior?”

Een voorbeeldfunctie

De presentator zegt weleens te worstelen met het idee dat veel jonge kinderen naar hem opkijken. “Soms denk ik: hoe lang wil je ontkennen dat je je school niet hebt afgemaakt?”, zegt Vedder. “Maar ik ben me ook wel bewust van het feit dat kinderen mij zien op Instagram. Het klinkt een beetje gek, maar zoals ik met Carlo en Irene ben opgegroeid, zo groeien zij met mij op. Dat is bizar. Echt bizar.”

Lees ook:

Zó ziet de ontzettend knappe vriendin van Buddy Vedder eruit

Een tijdje uit beeld

Dat Buddy de afgelopen tijd minder te zien was op de Nederlandse televisie is niet zomaar. Om te voorkomen dat hij niet meer oprecht overkwam deed hij een stapje terug. Op een gegeven moment dacht ik: ik moet een stapje terug doen om weer oprecht over te komen. Anders krijg je dat ik ga zeggen: 'O, wat leuk dat je er bent. Gezellig,' terwijl ik dat gewoon niet voel. En dat merk je als kijker."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Lotte HesselingBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden