Winnen: het boek Voltooid (e-book of paperback) van Mariska Overman Beeld
Winnen: het boek Voltooid (e-book of paperback) van Mariska Overman

Winnen: het boek Voltooid (e-book of paperback) van Mariska Overman

Soms gaat er niets boven een momentje voor jezelf. Op de bank, met een goed boek, zacht dekentje en een warme kop thee. Lees jij het liefst spannende thrillers en heb je maar al te graag een boek in handen die je moeilijk weg kan leggen? Dan hebben we een hele leuke winactie voor je.

Flair mag een gigagoed boek weggeven, namelijk Voltooid van Mariska Overman. Je kunt meespelen voor het e-book ter waarde van 7,99 euro (hier verloten we er vijf van), maar we geven ook vijf paperbacks ter waarde van 15 euro weg.

Het verhaal

Een man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En: blijft het bij dit ene slachtoffer?

Winnen?

Flair mag vijf keer het boek (t.w.v. 15 euro) en vijf keer het e-book (t.w.v. 7,99 euro) van deze spannende thriller weggeven. Kansmaken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen én je inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Let op! Wegens een technische storing kun je het winformulier tijdelijk alleen invullen op je smartphone.

  • Wil je kans maken op het e-book of de paperback?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Carolien Tsao

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden