Winnen! 25x het boek Havermoutje Beeld
Winnen! 25x het boek Havermoutje

Winnen! 25x het boek Havermoutje

Havermout is gezond, eenvoudig klaar te maken, lekker én je kunt er alle kanten mee op. In het prachtige boek Havermoutje word er oneindig gevarieerd en kunnen liefhebbers van havermout hun geluk niet op! We mogen 25 exemplaren weggeven.

Havermoutlab

Pascalle Bonnier en Mathijs kok is havermout met de paplepel ingegoten. Velen wisten als kind niet hoe snel ze naar school moesten komen om hun kom havermout te vermijden, maar Pascalle en Mathijs haastten zich direct uit bed richting hun havermoutje. Tot op de dag van vandaag gaan ze de deur niet uit zonder hun dagelijkse havermoutje. Zelfs hun eerste date stond in het teken van een haversmoutontbijt. Inmiddels hebben zij hun keuken bestempeld als 'havermoutlab' en experimenteren zij er samen gretig op los. Elke dag delen ze een havermoutrecept op hun Instagram en hebben ze inmiddels al duizenden volgers!

'Van pasta tot pannenkoek' luidt de ondertitel van het boek en dat is met een reden. Pascalle en Mathijs beschouwen havermout namelijk als volwaardig basisingrediënt dat geschikt is voor elk moment op de dag. In maar liefst 70 recepten laten zij de oneindige mogelijkheden met haver als basis zien. Haverbonbons, haverstroopwafels, havercake tot haverbrood, haverpizza's en een koud havermoutje-to-go.

Winnen

Wil jij dit geweldige kookboek hebben? Vul het winformulier in en maak kans op een van de 25 exemplaren.

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden