Winnen: 2 x 2 kaartjes voor het Amsterdam Light Festival Beeld
Winnen: 2 x 2 kaartjes voor het Amsterdam Light Festival

Winnen: 2 x 2 kaartjes voor het Amsterdam Light Festival

Van 30 november tot en met 21 januari vindt de zesde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit jaarlijkse lichtkunstfestival voor jong en oud verandert het centrum van Amsterdam in een openlichtmuseum. Kunstwerken en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad, op en rond de grachten.

Land Expo

Voor het eerst dit jaar worden lichtkunstwerken op het land tentoongesteld op het Marineterrein, van 14 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Dagelijks vindt hier de Light Art Tour plaats waarin de gids over alle lichtkunstwerken op het terrein vertelt. De tour duurt 60 minuten en start bij het meetingpoint op het Marineterrein.

Winnen?

Flair mag 2 x 2 kaartjes weggeven! Kans maken? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen én je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Anouk de Boer

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden