WINNEN: 10x het fijnste 'all-season-skincare-pack' van MudMasky t.w.v. €156 Beeld a
WINNEN: 10x het fijnste 'all-season-skincare-pack' van MudMasky t.w.v. €156Beeld a

WINNEN: 10x het fijnste 'all-season-skincare-pack' van MudMasky t.w.v. €156

Hoe fijn en gezellig de wintermaanden ook zijn, onze huid is er iets minder blij mee. Lees: droge huid, gebrek aan zonlicht, kou, vettig eten tijdens de kerstdagen, you name it. Gelukkig zijn wij er om je te helpen om deze winter (en alle andere seizoenen) te doorstaan. Flair mag namelijk 10x de 'all-season-skincare-packs' van Mudmasky weggeven!

Headstart

Om je alvast een voorsprong te geven zitten er in het pakket niet alleen maskers voor in de winter, maar voor maar liefst elk seizoen. Hoe fijn? Want dan kan je in ieder geval een jaar vooruit en heb je een huid die tegen elk seizoen kan. Het doel van Mudmasky is dan ook om jou precies te laten weten wat jij op je huid smeert en op welke manier jij jouw huid voedt. De meest ideale pH-waarde (zuurwaarde) van de huid is 5,5 - water is pH 7 - en daarom zijn alle producten gebalanceerd naar die waarde. Het team heeft voor elk seizoen een ander soort masker gecreëerd, zodat je per seizoen de beste huidverzorging hebt.

En nog beter, de maskers zijn voor elk skin-type, dus of je nou een extreem droge of vettige huid hebt, they got you covered.

Leave-Me-On Winter Mask

In de winter kan het soms moeilijk zijn om goed voor je huid te zorgen. Tijdens deze maanden droogt je huid makkelijker uit door de koude lucht. Met de Winter Mask - die je niet moet afspoelen - geef je jouw huid wat voedende ingrediënten, waardoor je je gegarandeerd beter gaat voelen. Nadat je een half uurtje het masker op je gezicht hebt zitten, voel je een soort van beschermlaagje die je dan ook daadwerkelijk beschermd. Nog wat tips: vermijd hete douches voordat je naar buiten gaat en drink veel water voor extra hydratatie.

Leave-Me-On Spring Mask

Yay! De lente is terug, eindelijk verdwijnt de koudheid uit de lucht, beginnen de bloemetjes weer te groeien en te bloeien en schijnt (hopelijk) de zon wat vaker. Toch geeft de transitie van de winter naar de lente jouw huid een enorme klap. Misschien wist je het al, maar de lentezon kan maar wat gevaarlijk voor je zijn. Belangrijk is daarom om te beginnen met SPF! In de Spring Mask is dat natuurlijk al aanwezig en voedt-ie jou huid weer helemaal gezond. Spoel ook dit masker niet af.

De tekst gaat verder onder de foto.

null Beeld

Leave-Me-On Summer Mask

Aah, wat kunnen we er nu al naar uitkijken: Summer time. Lange zonnige stranddagen, met het zand op plekken waar het niet hoort, are coming en je kan maar beter goed voorbereid zijn. Met de Summer Mask heb je die goede voorbereiding zeker. Zo heb je niet elke dag meer die vervelende zonnebrandcrème nodig, want gelukkig zit er al SPF in dit masker. Voor een optimale werking wordt het aangeraden om het masker elke dag op te doen wanneer je naar buiten in de zon gaat. Ook bij dit masker geldt: spoel het niet af.

Leave-Me-On Autumn Mask

Na een hete zomer waarin je gezicht waarschijnlijk weleens verbrand is geweest, is het tijd om je huid te preppen voor de herfst (a.k.a. koude dagen). Ook in dit seizoen is hydrateren super belangrijk en zeker nodig. De Autumn Mask is speciaal gemaakt voor je huid ná de zomer, wanneer-ie compleet uitgeput is van al het produceren van oliën, want ja, dat heeft je huid inderdaad gedaan. We zeggen het nog één keer: spoel ook dit masker niet af.

Winnen!

We hebben je nu sowieso enthousiast gemaakt, right? Wees niet gevreesd, want Flair mag maar liefst 10 (!) van deze 'all-season-skincare-packs' weggeven. Dat betekent dat we 10x onze lezeressen blij kunnen maken! We horen je denken: 'Oké heel leuk allemaal, maar hoe win ik dit?' Nou, sit back and relax, want meedoen is super makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is naar Flair's Facebookpagina te gaan, daar te reageren onder de post en laat ons weten waarom jíj één van deze skincare-packs moet winnen.

Bron en beeld: mudmasky.com, Instagram

Anne-Fleur Reitsmaa

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden