Winactie: maak kans op het boek 'Proberen lukt altijd' Beeld
Winactie: maak kans op het boek 'Proberen lukt altijd'

Winactie: maak kans op het boek 'Proberen lukt altijd'

Ben jij bang om te falen en durf je geen fouten te maken? Dan wil je het boek Proberen lukt altijd van Remko van der Drift zeker lezen. Wij mogen 3 exemplaren weggeven!

Winactie Proberen lukt altijd

Proberen lukt altijd is een boek voor mensen die vinden dat ze meer dan het beste van zichzelf moeten geven. 'Goed' is nooit 'goed genoeg'. Ze streven altijd voor een 10+, voor minder doen ze het niet. Vaak beginnen ze niet aan iets nieuws of ingewikkelds, omdat ze er niet 100% zeker van zijn dat het perfect wordt. En dat is zo jammer, want proberen lukt altijd, aldus Remko van der Drift, directeur van het Instituut voor Faalkunde.

Er is op zich niets mis met perfectionisme: wie wil er nu niet iets prachtigs afleveren? Maar als dat streven voortkomt uit de angst niet goed genoeg te zijn, niet te voldoen aan je eigen normen of die van anderen, wordt het een heel ander verhaal. Dit remt namelijk je plezier, creativiteit én prestaties. Klinkt dit herkenbaar? Dan is het boek Proberen lukt altijd van Remko van der Drift echt iets voor jou.

Remko van der Drift inspireert mensen om vriendelijk en begripvol om te gaan met de tekortkomingen van zichzelf en anderen. Zo kunnen we leven in een faalkundige samenleving waarin we imperfecties aanvaarden en daar open over zijn. En waarin we fouten en falen benutten voor een mooiere wereld met meer ruimte om te leren, genieten, vernieuwen en compassie.

Hoe maak je kans op dit boek?

Kans maken op het boek Proberen lukt altijd? Je hoeft je alleen even in te schrijven voor de Flair nieuwsbrief. Winnaars krijgen over twee weken bericht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Merel Duit

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden