Win! Vrijkaartjes voor de hartverwarmende film 'A Street Cat Named Bob' Beeld
Win! Vrijkaartjes voor de hartverwarmende film 'A Street Cat Named Bob'

Win! Vrijkaartjes voor de hartverwarmende film 'A Street Cat Named Bob'

null Beeld

Op 22 december komt de feelgood-film A Street Cat Named Bob uit. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt het ontroerende verhaal van de straatmuzikant James Bowen die op een dag een kat vindt. De twee worden beste maatjes en de kat zorgt er voor dat het leven van James weer op het goede spoor komt. Wij mogen 3x 2 vrijkaartjes voor deze film weggeven samen met de filmeditie van het boek.

A Street Cat Named Bob

De film A Street Cat Named Bob is gebaseerd op het hartverwarmende, waargebeurde verhaal van de straatmuzikant James Bowen. Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is.

null Beeld

Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.

Bekijk hieronder de trailer van de film:

Gebaseerd op een bestseller

Van het door James Bowen en Garry Jenkins geschreven autobiografisch boek A Street Cat Named Bob werden sinds het in 2012 uitkwam meer dan een miljoen exemplaren verkocht en het werd vertaald in meer dan 25 talen, waaronder in het Nederlands onder de titel 'Bob de straatkat' en met de ondertitel 'hoe ik het leven van een kat redde en hij dat van mij'. In de verfilming speelt Bob de kat zichzelf.

Win!

Wil jij dit ontroerende verhaal maar wat graag lezen en zien? Dat kan! Want wij mogen 3x 2 vrijkaartjes voor de film weggeven samen met het boek. Beantwoord dus snel onderstaande vraag. Meedoen kan tot 27 december.

Lees ook:

Kattenliefde: 9 signalen dat je kat van je houdt

Zien: Dit Instagramaccount 'Kamperen met katten' is te schattig

Wishlist: 13 cadeautjes die purrrfect zijn voor crazy cat ladies

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden