Win! Vrijkaartjes voor de film 'The Light between Oceans'! Beeld
Win! Vrijkaartjes voor de film 'The Light between Oceans'!

Win! Vrijkaartjes voor de film 'The Light between Oceans'!

null Beeld

De meeslepende film The Light between Oceans is gebaseerd op de bestseller van M. L. Stedman en vertelt het verhaal van een kinderloos koppel dat op een dag een aangespoelde roeiboot vindt met daarin een klein meisje. Ze besluiten haar te adopteren en voeden haar op. Hun wereld komt echter op de kop te staan als ze na jaren onverwacht oog in oog komen te staan met de biologische moeder van het meisje. Wij mogen 5x2 vrijkaartjes weggeven voor deze hartverscheurende film samen met de filmeditie van het boek The Light between Oceans.

null Beeld

The Light between Oceans

Vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar winnares Alicia Vikander) wonen op een eilandje in West-Australië. Ze proberen al jaren kinderen te krijgen, maar zonder succes. Op een dag vinden ze een aangespoelde roeiboot met daarin een baby'tje. Ze besluiten haar te houden en haar op te voeden als hun eigen kind. Ze zijn gelukkig, maar een paar jaar later ontmoeten ze plotseling de biologische moeder (Rachel Weisz) van het meisje en verandert hun perfecte leven in een hartverscheurend drama. Het stel wordt verscheurd door een verschrikkelijke keuze. Laten ze de ontroostbare moeder weten dat haar dochtertje nog in leven is of zwijgen ze en houden ze de leugen in stand? Bekijk hieronder de trailer van The Light between Oceans.

Win!

Wil jij dit mooie The Light between Oceans-prijzenpakket met de vrijkaartjes en de filmeditie van het boek wel winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag. Meedoen kan tot 18 november.

  • Waar woont M. L. Stedman?

Lees ook:

11 verrassende dingen die je waarschijnlijk niet wist over The Notebook

Onthult: Bridget Jones is slanker in de volgende film en dít is de reden!

Video: rode loper-verslag van filmpremière Hart Beat!

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden