Win premièrekaarten voor de film Bon Bini Holland Beeld
Win premièrekaarten voor de film Bon Bini Holland

Win premièrekaarten voor de film Bon Bini Holland

Vanaf 10 december draait de film Bon Bini Holland in de bioscoop, met in de hoofdrol Jandino Asporaat. Flair mag voor deze film 3x2 premièrekaarten weggeven! De winnaars krijgen ook een 'KEVIN.MURPHY Red Carpet Ready' pakket, zodat je schittert over de rode loper. Wil jij deze fantastische prijs winnen? Doe snel mee.

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van af weet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt behoorlijk overhoop gegooid als zijn tante Judeska, zijn collega’s van FC Kip en buurvrouw Gerrie ten tonele verschijnen. Het lijkt helemaal uit de hand te lopen als Robertico ook nog verliefd wordt op Noëlla…Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat.

Winnen

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? En wil jij schitteren tijdens de première? Laat dan snel je gegevens achter in het winfomulier.

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden