Win kaarten voor Suite Française Beeld
Win kaarten voor Suite Française

Win kaarten voor Suite Française

Vanaf 26 maart draait Suite Française in de bioscoop. In het romantische oorlogsdrama wordt de jonge Franse Lucile verliefd op de Duitse officier Bruno. De film is gebaseerd op de roman van Irène Némirovsky, die vlak na het schrijven van haar manuscript omkwam in Auschwitz. Flair mag 3x een pakket weggeven van deze indrukwekkende film.

Suite Française

Frankrijk, 1940. Terwijl Lucile Angellier (Michelle Williams) wacht op nieuws van haar man die krijgsgevangen is genomen, bereikt de oorlog het dorp waar ze met haar strenge schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) woont. Niet alleen Parijzenaren trekken het platteland binnen, ook een regiment Duitsers eist onderdak op. Lucile probeert Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts), de knappe en verfijnde officier die bij hen in huis trekt, eerst te negeren. Langzaam maar zeker voelt ze zich steeds meer tot hem aangetrokken en raakt ze betrokken bij de tragische gevolgen van de oorlog.

Irène Némirovsky

Suite Française is gebaseerd op de gelijknamige roman van Irène Némirovsky, waarvan het handgeschreven manuscript pas 56 jaar nadat Irène werd afgevoerd naar Auschwitz werd ontdekt door haar dochters en alsnog werd uitgegeven.

Winnen

Wil jij kans maken op een filmpakket? Deze bevat:

  • 2 vrijkaarten voor Suite Française
  • Filmeditie van het boek
  • DVD Thérèse Desqueyroux
  • DVD Apocalypse: Nazi Occupation (WOII docu)

Vul hier het winformulier in en maak kans.

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden