WIN! Kaarten voor het VANVELZEN concert in Gorinchem Beeld
WIN! Kaarten voor het VANVELZEN concert in Gorinchem

WIN! Kaarten voor het VANVELZEN concert in Gorinchem

Dit theaterseizoen toert Roel van Velzen samen met zijn band en drie Keniaanse zangeressen langs de Nederlandse theaters. En jij kunt kaarten winnen!

Reis naar Afrika

Tijdens een reis naar Afrika werd VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten. De ontmoetingen en de samenwerkingen van die reis inspireerden hem tot het schrijven van het album Call It Luck. Bij Masterpeace in concert ontmoette hij de Keniaanse zangeressen: er was direct een muzikale klik, en er ontstond een vruchtbare samenwerking: de dames zongen meerdere nummers in voor het album.

De talentvolle dames zijn in hun thuisland stuk voor stuk veelgevraagde zangeressen. Roel kan zijn geluk niet op: ‘Ik krijg zó veel energie van deze dames. Niet alleen door hun prachtige stemmen, maar ook door de manier waarop ze bewegen en muziek beleven!’

Swingende theatershow

De kleurrijke voorstelling gaat over de kracht van muziek. Over hoe muziek helpt bij vieren, maar ook bij verwerken. ‘Het lijkt een groot contrast. Wij: vier blanke jongens uit de polder met naast ons drie beeldschone donkere dames uit Kenia. Maar als we samen muziek maken, vallen alle grenzen weg. Muziek verbindt,’ vindt Roel.

Call It Luck combineert het VanVelzen repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk. ‘Het wordt een swingende theatershow, die je positief geladen weer naar huis zal sturen,’ aldus Roel. De swingende theatershow Call It Luck is van februari t/m mei 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Win!

Wil je kans maken op kaarten voor het VANVELZEN concert in Gorinchem? Doe mee! Laat in het winformulier hieronder jouw gegevens achter. Succes!

Lees en bekijk ook

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden