Win het E-book van schoonmaakcoach Dieuwke: 'Minimaliseren kun je leren' Beeld
Win het E-book van schoonmaakcoach Dieuwke: 'Minimaliseren kun je leren'

Win het E-book van schoonmaakcoach Dieuwke: 'Minimaliseren kun je leren'

Onze opruimcoach Dieuwke van der Meer schreef het boek 'Minimaliseren kun je leren'. Het E-book is een handleiding voor de beginnende minimalist. Het maakt je bewust van de spullen die je hebt en waarom minimaliseren je gelukkiger kan maken. Waarom heb je eigenlijk zoveel spullen en hoe kun je ze loslaten? Flair geeft 10 exemplaren weg!

Minimaliseren kun je leren!

Spullen, we zien ze overal om ons heen. We kopen ze, we bezitten ze, we onderhouden ze en we praten er over. Spullen, spullen, spullen. We zouden bijna vergeten dat er meer is in het leven dan spullen. Sterker nog, spullen zijn zo belangrijk in ons leven geworden dan velen ervan overtuigd zijn dat we ze nodig hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Want spullen kosten geld, moet je opruimen, onderhouden, gebruiken en altijd maar weer tegenkomen. Ze kosten energie.

Wat zou er gebeuren als je al je onnodige spullen verwijdert uit je leven?

  • Wil je graag ook meer rust en ruimte in je huis?
  • Wil je sneller klaar zijn met opruimen en schoonmaken?
  • Wil je geld besparen?
  • Wil je ruimte in je leven brengen voor wat echt belangrijk is?
  • Wil je meer rust, vrijheid en balans in je leven?

#Flairopruimweken

Dieuwke is onze opruimcoach tijdens de Flairopruimweken. Heb jij ook behoefte aan een opgeruimd, overzichtelijk en een minder vol huis? Doe dan ook mee met de Grote Flair opruimweken. Drie weken lang gaan we uitzoeken, opruimen en weggooien! Dat doen we niet alleen maar samen met Dieuwke van Moedersminimalise.nl want minimaliseren is de truc! Doe ook mee en deel het resultaat onder de hashtag #Flairopruimweken.

Lees hier het eerste artikel van opruimcoach Dieuwke. Veel succes

Minimaliseer!

Winnen

Wil jij kans maken op het E-book: 'Minimaliseren kun je leren'? Laat je gegevens hieronder achter in het winformulier.

Lees ook:

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden