Win! Het boek Scoop! van Iris Houx Beeld
Win! Het boek Scoop! van Iris Houx

Win! Het boek Scoop! van Iris Houx

Scoop! In een onweerstaanbaar grappige roman over liefde en zelfvertrouwen en gaat over een jonge vrouw die verhuist naar de grote stad. Aan haar vriendinnen vertelt ze dat ze redactiechef is, maar in werkelijkheid is ze redactieassistente. Dat moet wel mis gaan! Wij mogen 5 exemplaren weggeven van dit hilarische boek.

Het verhaal

Esmée verhuist voor haar werk naar de grote stad en doet haar leven mooier voorkomen dan het eigenlijk is. Aan al haar vrienden vertelt ze dat de redactiechef is voor een magazine, maar eigenlijk werkt ze als redactieassistente. Haar leugentje komt echter uit als één van haar vrienden bazin wordt van het magazine waar Esmée voor werkt!

Gelukkig krijgt ze de kans om het goed te maken als een bekende tv-ster moet onderduiken. Ze bedenkt een gewaagd plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière en vriendschappen en relatie...

Iris Houx

Iris Houx woont in Brabant, werkt als secretaresse en als columnist voor chicklit.nl en heeft twee kinderen. Scoop! is haar eerste boek en de hoofdpersoon Esmée lijkt wel wat op Iris zelf.

Win!

Wij mogen 5 exemplaren van dit vrolijke boek weggeven! Wil jij dit boek wel hebben? Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 7 september!

  • Hoe heet de column die Iris Houx schrijft voor chicklit.nl?

Lees ook:

21 chick flicks die je nog een keer moet zien!

Wow! Zo ziet het zusje van Regina George uit 'Mean Girls' er nu uit!

BEWEZEN: van boeken lezen ga je langer leven

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden