Win! Het boek 'Geluk is D.O.M.' Beeld
Win! Het boek 'Geluk is D.O.M.'

Win! Het boek 'Geluk is D.O.M.'

Patrick van Hees schreef het boek Geluk is D. O. M. De drie letters in de titel staan in voor de drie bouwstenen die je volgens Patrick van Hees nodig hebt om gelukkig te worden én te blijven. In zijn boek legt Nederlands bekendste geluksprofessor uit hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren. Motiveert dit jou om aan de slag te gaan? Wij mogen vijf exemplaren van het boek weggeven.

Geluk is D.O.M.

Patrick van Hees is dé Nederlandse expert op het gebied van geluk. Op basis van onderzoeken en publicaties van deskundigen over de hele wereld, aangevuld met inzichten uit persoonlijke gesprekken met experts uit theorie én praktijk, komt hij met zijn theorie over geluk: Geluk is D.O.M. Oftewel: Doelen, Oplaadpunten, Mensen.

Wat zijn precies deze doelen? Hoe vind je jouw persoonlijke oplaadpunten, en waarom is verbinding met andere mensen zo belangrijk? In Geluk is D.O.M. legt Patrick van Hees op frisse, duidelijke wijze uit hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren.

Patrick van Hees

Dit is het derde boek van Patrick van Hees (1969) over het vinden van geluk. In zijn debuutroman uit 2011 De Geluksprofessor ontvouwde hij zijn formule voor geluk al. Daarna publiceerde hij in 2015 nog De Geluksoma, een boek over gelukkig oud worden. Patrick van Hees is getrouwd, woont in Zaandam en heeft drie kinderen. Naar eigen zeggen ligt zijn geluksniveau op 9,5.

Win!

Kun jij niet wachten totdat je aan de slag kunt met de doelen, oplaadpunten en mensen in jouw leven? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en wie weet staat het boek straks bij jou in de kast! Meedoen kan tot 25 november.

  • Waar groeide Patrick van Hees op?

Lees ook:

Bewezen: intelligente mensen worden gelukkiger van alleen zijn!

BEWEZEN: Inspirerende quotes en likes maken ons ongelukkig

LOL: moeder koopt per ongeluk een wel erg ondeugend t-shirt voor haar dochter

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden