Win het boek: Geen gezeur meer wijn Beeld
Win het boek: Geen gezeur meer wijn

Win het boek: Geen gezeur meer wijn

Zomaar wat verhalen van de vriendinnen Anna, Caro en Esmee over hun fantastische rotleven. Naast hun mega populaire blog Wine-up.nl voor 35+ vrouwen, is er nu eindelijk het eerste boek. Goed nieuws: Flair mag 3x dit boek weggeven! Éen van de schrijfsters is Mieke Kosters.

Verhaal

De meiden ontmoetten elkaar 20 jaar geleden tijdens hun studententijd. Ze wisten al snel dat ze types voor elkaar waren. Kenmerken: gehaast, hoge hakken, niet te serieus, altijd in voor 'nog een wijntje' en dus blijvers op feestjes. Sindsdien is hun leven behoorlijk veranderd, de vriendschap niet. Ze zien elkaar alleen veel te weinig en dus schrijven ze. Ze hebben dan ook genoeg aan hun hoofd: scheiding, internet daten, brutale kinderen, carrièrestress, te weinig seks. Maar ach... af en toe kun je er maar het beste gewoon om lachen: geen gezeur, meer wijn! Wine up! Bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven.

Winnen

Wil jij kans maken op een van deze exemplaren? Laat dan snel je gegevens achter in het winformulier.

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden