Win! Het boek Easy Peasy Lunchbox Beeld
Win! Het boek Easy Peasy Lunchbox

Win! Het boek Easy Peasy Lunchbox

Een geweldig boek vol met inspiratie voor het lunchtrommeltje van je kind. Hoe geef je hem iets mee naar school dat hij lekker vindt, maar dat ook voedzaam en gezond is? Easy Peasy Lunchbox weet raad en helpt je met 40 heerlijke ideeën voor de lunchtrommel. Wij mogen 3 exemplaren van dit leuke boek weggeven!

Een nieuwe Easy Peasy

Elke dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is best een uitdaging. Maar het is vooral een kwestie van ‘in het ritme’ komen en weten wat je kind op een dag ongeveer nodig heeft aan voedingsstoffen. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon, komen de auteurs van de populaire Easy Peasy-boeken met het themaboek Easy Peasy Lunchbox.

Easy Peasy Lunchbox heeft een praktische en visuele insteek: 15 maal een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips.

Win!

Wil jij dit leuke boek vol lunches wel winnen! Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 6 oktober.

  • Wie schreven het boek 'Easy Peasy Lunchbox'?

Lees ook:

Bewezen: Deze lunchgewoonte is nóg slechter dan eten achter je bureau!

Handig: 5 x simpel en gezond lunchen on the go

Kids proeven lunch van scholen in andere landen

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden