WIN: haal alles uit je me-time met de Tijd voor jezelf-cadeaubox! Beeld
WIN: haal alles uit je me-time met de Tijd voor jezelf-cadeaubox!

WIN: haal alles uit je me-time met de Tijd voor jezelf-cadeaubox!

Wat is er nou heerlijker dan me-time na een lange werkdag of nadat je kids eindelijk in bed liggen? Nou, niets. Me-time is erg belangrijk, maar hoe maak je hier eigenlijk tijd voor en waar kun je beginnen? De Tijd voor jezelf-cadeaubox helpt je hiermee. Goed nieuws, want Flair mag er vijf weggeven.

Lekker leesvoer en mooie cadeaus

Iedereen houdt wel van een heerlijk momentje voor zichzelf. Vooral na een stressvolle werkdag of na een lange dag met de kids. Je spendeert al je tijd aan de kids, werk of het huishouden, maar wanneer neem je nou eens wat tijd voor jezelf? Me-time zorgt namelijk voor een flinke boost! Je krijgt er een langer lontje van, wordt enthousiaster en het voorkomt stress. Maar goed, vrije tijd die zomaar naar je toekomt, is wel erg bijzonder (vooral als moeder).

Tijd voor jezelf-cadeaubox

Daarom is er nu een cadeaubox met daarin onder andere een lekker dik magazine dat helemaal over 'tijd voor jou' gaat. Hoe je die tijd regelt en hoe je er het meeste uit kan halen. Denk aan interviews met mensen die extreme beslissingen maken om tijd voor zichzelf te organiseren, inzichten van experts en nog véél meer lekker leesvoer. Ook zit er in de cadeaubox: een één-zin-per-dag-dagboekje, mooie posters en kaarten, een boekenlegger én een prachtige canvastas. En dat allemaal voor slechts € 14,95. Een echte musthave voor deze winter. En jij kunt zo’n cadeaubox winnen!

Lees ook December is één groot prijzencircus: doe mee met Flair's Adventskalender en maak kans op te gekke prijzen

Door de brievenbus

In de cadeauboxenreeks zijn ook de vtwonen Woonbox, Ouders van Nu Babycadeaubox en de Donald Duck Cadeaubox verschenen. Superleuke cadeauboxen bomvol moois, en ze kunnen nog door de brievenbus ook! In elke cadeaubox zit een prachtig en lekker dik magazine, mooie kaarten en posters, een origineel notitieboekje en nog fijne extra's.

De boxen koop je voor slechts € 14,95 per stuk. Je vindt ze in de winkel én op www.magazine.nl/cadeauboxen. Geef 'm cadeau aan je vriendin, moeder of aan jezelf!

Winnen

En nu is het aan jou. Wil jij graag de Tijd voor jezelf-cadeaubox winnen? Vul het onderstaande winformulier in en maak kans!

Salma Abdi

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden