WIN: een VIP-arrangement voor Burgers' Zoo! Beeld
WIN: een VIP-arrangement voor Burgers' Zoo!

WIN: een VIP-arrangement voor Burgers' Zoo!

Elke dag (is) een cadeautje, vindt Esther, blogger van esthervuijsters.nl. Ze is moeder van Lizzy (12) en Annabel (9), vrouw van Paul (42) en groot liefhebber van lezen, cadeautjes, roze en taal.

Een regenachtig weekend. Dus in plaats van de geplande boswandeling huurde ik een bow­lingbaan. Bowlen! Dat had ik écht lang niet meer gedaan! Deed me denken aan vroeger. Supergezellig. Mijn vader won altijd maar wij kregen dan wat lekkers. Als ‘troostprijs’.

null Beeld

Avondvierdaagse

Toen ik een tijdje geleden met mijn collega’s herinneringen over Fruittella ophaalde, klonk er enthousiast: “Fruittella? De avondvierdaagse!” riep er een. “Ik kneedde er altijd een soort bonk van, het liefst met alle kleurtjes door elkaar!” verk­lapte een ander. “Ik kreeg het mee op kamp, heerlijke herinneringen aan!” Fruittella is van vroeger. Maar ook van nu. Want nog steeds gaat de ‘enige rol die niet kan rollen’, regelmatig met ons mee op reis. Neem nou ons laatste tripje naar het strand. Fruittella was er bij. En toen we een weekendje met z’n vieren weggingen lag de zak Dummy’s al klaar in de auto.

Oma wil ook wat

Als we na het bowlen weer in de auto naar huis zitten zucht Annabel eens diep. “Heb je nog Fruittella over?” vraagt ze. “Hoezo? Meer krijg je niet hoor,” zeg ik. Annabel schudt haar hoofd. “Oma appt net of we wat voor haar bewaren. Ze zegt dat ze het nog van vroeger kent.”

WIN: een VIP-arrangement voor Burgers' Zoo!

Wil jij een dagje met je gezin erop uit? Houd Fruittella de komende tijd dan goed in de gaten! Want binnenkort vind je een sticker op een aantal verpakkingen waarmee je maar liefst 25% korting krijgt op een dagje Burgers’ Zoo. En wie weet ben je wel één van de 25 gelukkigen die een VIP-arrangement wint! Kijk voor meer informatie op http://burgerszoo.fruittella.nl.

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden