Win een Polaroid-camera met jouw #ViewOnWonder-foto! Beeld
Win een Polaroid-camera met jouw #ViewOnWonder-foto!

Win een Polaroid-camera met jouw #ViewOnWonder-foto!

Een sprookjesachtige en pittoreske plek als de Efteling is natuurlijk dé perfecte spot om mooie foto's te nemen.

Vooral nu de Winter Efteling zijn deuren heeft geopend. Met sneeuw bedekte daken, ijsbanen en warme Vreugdevuren vormen een prachtig decor voor het mooiste Instagram-kiekje.

'In de Efteling klopt alles'

Een aantal bloggers wilde dat met eigen ogen zien en bracht een bezoek aan de Winter Efteling. "Iedere keer als wij in de Efteling lopen, worden we weer een beetje kind. En via die gedachte realiseerde ik me dat ik geen kindje nodig had om verwondering vast te leggen", vertelt blogger Marlous van Oh Marie!. "Ik zag het met mijn eigen ogen door de lens van mijn camera. Ik moest in feite eerst volwassen worden om het park te waarderen voor wat het is én betekent voor veel kinderen." Ook blogger Zilverblauw ging naar de Efteling en maakte een paar mooie foto's. "Ik vind de Efteling tot op de dag van vandaag een inspirerende plek. Ik bewonder de manier waarop ze hun artistiek erfgoed bewaken en hun visie uitdragen, maar vooral de perfecte manier waarop ze hun sprookjes vertellen. In de Efteling klopt namelijk alles, over elk detail is nagedacht."

Deel en win!

Leuk: de Efteling roept #ViewOnWonder in het leven, een actie waarbij je jouw meest verwonderende Winter Efteling-moment kunt vastleggen en insturen. Deel deze op Instagram met de hashtag #ViewOnWonder en elke week kiest de Efteling één foto uit die zij delen op hun eigen Instagram-account. De meest bijzondere en verwonderende foto wordt beloond met een te gekke Polaroid Socialmatic-camera.

null Beeld

Of bekijk onderstaande video voor meer inspiratie!

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden