Win: een overnachting in 'Conscious Hotels' Beeld
Win: een overnachting in 'Conscious Hotels'

Win: een overnachting in 'Conscious Hotels'

Hoe duurzaam ben jij? In het Conscious hotel in Amsterdam kun je overnachten op een bewuste manier. Van duurzame douchekoppen tot lakens en een biologisch ontbijt, overal zit een milieubewust verhaal achter. Flair mag een overnachting weggeven, dus vertel ons wat jij doet om duurzaam te zijn en wie weet slaap jij binnenkort een nachtje in dit hotel.

Hotel

In Conscious Hotels is over alles nagedacht; ofwel gecertificeerd, ofwel biologisch, ofwel gerecycled, ofwel het minst verbruikend wat mogelijk is. En alles is design! In de kamers liggen er alleen maar eco katoenen lakens op de natuurlijke bedden, en de opvulling van dekens is van 100% biologische dons en wol. Het tapijt is cradle-to-cradle, dat wil zeggen dat er met de leverancier is afgesproken dat het nadat het voor het hotel niet meer mooi genoeg is, het weer hergebruikt gaat worden. Door het hele hotel wordt er gebruik gemaakt van LED licht, het ontbijt is 100% biologisch. De tafeltjes zijn gemaakt van samengeperste koffiebekers en de stoelen zijn van gecertificeerd hout. De kussens in de lobby zijn van geupcyclede stofjes, en bovenop het dak is er een echte rooftopgarden.

Winnen

Wil jij kans maken op een overnachting in dit hotel? Vul dan snel het winformulier in en geef aan hoe duurzaam jij bent!

Het gaat om een nachtje in maart voor twee personen inclusief biologisch ontbijt, te kiezen uit 14/15/16/17/18/20/21/26/27 of 28 maart. (In overleg met het hotel)

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden