Win een LightSheer behandeling voor je oksels t.w.v. € 600,- Beeld
Win een LightSheer behandeling voor je oksels t.w.v. € 600,-

Win een LightSheer behandeling voor je oksels t.w.v. € 600,-

Ben je er helemaal klaar mee om keer op keer je oksels te moeten scheren? Dan is definitief ontharen met een diode laser een goede optie! Met gemiddeld 6 behandelingen word je verlost van ongewenste haargroei. En Flair geeft deze LightSheer behandeling weg van Red Carpet Queen in Amsterdam.

Hoe werkt het?

Het specifieke laserlicht (met een golflengte van 810 Nm) wordt opgenomen door het pigment van het haar wat in het haarzakje zit. De haar wordt warm en geeft zijn warmte af aan het haarzakje, waardoor dit volledig vernietigd wordt. De grote kracht en warmte van de LightSheer diode laser, waar Red Carpet Queen Store voor heeft gekozen, zorgt voor volledige vernietiging van het haarzakje. Dit is nodig om herstel van het haarzakje te voorkomen. Binnen 7-10 dagen na de behandeling worden de vernietigde haartjes door de huid uitgestoten.

Is laserontharing voor iedereen?

Met de Lightsheer laser kunnen alle huidtypes en huidskleuren veilig behandeld worden. Alleen de blonde, grijze en rosse haren reageren niet op de laserstraal omdat er gewoonweg te weinig pigment in die haren aanwezig is waardoor er niet voldoende warmte ontstaat om het haarzakje te vernietigen. Er is trouwens op dit moment geen enkel systeem op de markt dat haren met te weinig pigment wél permanent kan verwijderen.

Intake

Voorafgaand aan elke behandeling wordt er een uitgebreide intake afgenomen door een van de laserspecialistes. Er wordt gekeken of je de geschikte kandidaat bent voor een succesvolle behandeling. Je vult daarnaast ook een toestemmingsformulier in waarin je ons toestemming geeft om de behandeling bij je uit te voeren en dat je op de hoogte bent van de risico’s en de voor- en nazorg tijdens de behandelingen.

Winnen

Wil jij kans maken op deze behandeling voor je oksels bij Red Carpet Queen? Laat dan snel je gegevens achter in het winformulier!

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden