Win een KRNWTR-drinkfles met sportdop t.w.v. € 28,90 Beeld
Win een KRNWTR-drinkfles met sportdop t.w.v. € 28,90

Win een KRNWTR-drinkfles met sportdop t.w.v. € 28,90

Het kraanwater in Nederland is lekker, gezond en milieuvriendelijk. We zeggen zelfs dat het beste water van de wereld in Nederland uit de kraan stroomt. Toch worden er dagelijks in ons land alleen al 500.000 plastic waterflesjes weggegooid. Maar nu is er dé oplossing: de drinkflessen van KRNWTR. We mogen 15 drinkflessen weggeven in een kleur naar keuze (turquoise of roze) plus handige sportdop!

KRNWTR

Als je weet dat voor de productie van 1 plastic fles een kwart liter olie nodig is, en 3 liter water, dan kiest niemand meer voor bronwater. Doordat plastic in de natuur belandt is er een plastic eiland ontstaan dat 34 keer groter is dan Nederland en komen er plastic deeltjes in onze voedselketen terecht.

KRNWTR is een sociale onderneming die het drinken van kraanwater promoot in plaats van gebotteld bron- of mineraal water om zo een einde te maken aan de hoeveelheid afval en de onnodige uitstoot van CO2. Kraanwater drinken is een van de gemakkelijkste manieren om bij te dragen aan een betere wereld. KRNWTR draagt daarom ook 5% van de opbrengst aan de Plastic Soup Foundation om de plastic soep in de oceanen en de gevolgen van plastic afval te verminderen.

Mizu heeft in samenwerking met KRNWTR een speciale KRNWTR RVS fles gemaakt. Mizu flessen zijn van roestvrijstaal en kun je eindeloos hergebruiken. De drinkflessen zijn ontworpen om mooi en tegelijk sterk te zijn en nemen geen bacteriën op. De drinkflessen zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren en ideaal om mee te nemen naar werk, in de auto of trein en natuurlijk naar de sportschool.

Winnen

Wil jij een van de 15 drinkflessen t.w.v. € 22,95 van KRNWTR in een kleur naar keuze (turquoise of roze) met sportdop t.w.v. € 5,95 winnen? Vul het winformulier in en maak kans! Je kunt mee doen tot en met dinsdag 9 juni 2015.

Met dank aan: www.mizulife.eu en www.krnwtr.nl

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden