Win! Een kinderfeestje bij K3 Beeld
Win! Een kinderfeestje bij K3

Win! Een kinderfeestje bij K3

null Beeld

Is jouw zoon, dochter, neefje of nichtje binnenkort jarig? Verwen hem dan met een verjaardagsfeestje bij K3. We mogen namelijk 2x een set van acht eersterangs entreetickets weggeven voor de nieuwe K3 show in Nederland! Daarbij mogen we ook nog eens een K3 prijzenpakket weggeven gevuld met alle ingrediënten voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Hanne, Marthe en Klaasje toeren van 25 februari t/m 21 mei door heel Nederland. Een spectaculaire show waarin de 3 vriendinnen op een avontuurlijke ruimtereis gaan. En natuurlijk zijn er liedjes! Heel veel liedjes! Zing en dans mee met de allergrootste K3 hits en liedjes van de nieuwe CD!

Alles voor een onvergetelijk kinderfeestje

De acht entreetickets kunnen gebruikt worden voor twee volwassenen en 6 kinderen. Behalve tickets krijg je ook: K3 ballonnen, K3 vlaggenlijnen, K3 tafelkleed, K3 bekertjes, K3 Bordjes, K3 servetten, K3 uitdeelzakjes, K3 Stage tent, K3 microfoon en zes K3 kinder jurkjes (maten kunnen de winnaars later doorgeven). Daarmee zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag dus aanwezig!

Als je de tickets wint krijg je entreetickets voor een show op een locatie zo dicht mogelijk in de buurt van jouw woonplaats. Super handig dus! Hier vind je alvast een overzicht van alle shows van K3 in Nederland.

Het verhaal:

Hanne, Marthe en Klaasje zijn er klaar voor om hun allereerste eigen show tot een groot feest te maken, maar dan merkt Marthe op dat de kleuren van de regenboog plotseling zijn verdwenen. Zonder de mooie kleuren kan K3 ook geen vrolijke show geven! Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen bij de bewoners van drie planeten die ze hebben meegenomen. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig…

Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?

Win!

Wil jij deze geweldige prijs wel winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag. Meedoen kan tot 31 januari.

Disclaimer:

  • Het winnen van de tickets is niet aan een leeftijd gebonden
  • Men kan tot 31 januari 2017 reageren
  • De prijs is exclusief vervoer
  • We bepalen de locatie aan de hand van de woonplaats van de winnaars en kiezen daarbij de dichtstbijzijnde locatie
  • De kaarten zijn te winnen voor een show om 17.00 uur en eventueel 11.00 uur
  • Het K3 pakket bestaat uit: 6 kindertickets en 2 volwassen tickets, K3 ballonnen, K3 vlaggenlijnen, K3 tafelkleed, K3 bekertjes, K3 Bordjes, K3 servetten, K3 uitdeelzakjes, K3 Stage tent, K3 microfoon, K3 6 kinder jurkjes (maten kunnen de winnaars later doorgeven)
wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden