Win een Flair Dopper! Beeld
Win een Flair Dopper!

Win een Flair Dopper!

Tijdens het sporten is water drinken erg belangrijk. En wat is er leuker dan om dit te doen uit de enige echte Flair dopper? Wees er snel bij want we geven er maar 15 weg!

The bottle is the message

Het is het ideale flesje: gemaakt van duurzaam materiaal, handig en mooi. De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van de chemische stof BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 °C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel. Koop je een Dopper, dan draag je bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Dopper stimuleert het gebruik van kraanwater

Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Kraanwater lest je dorst voor 100% met 0 calorieën. Bovendien kost het bijna niets. De eisen die aan kraanwater worden gesteld zijn hoger dan die aan mineraalwater. En om te zorgen dat iedereen dit weet, gaat een deel van de Dopper opbrengsten naar de promotie van dit (h)eerlijke water.

Dopper steunt waterprojecten in Nepal

Schoon en veilig drinkwater is lang niet altijd zo vanzelfsprekend als bij ons thuis. Daarom gaat een deel van de opbrengst van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal.

Voor meer informatie kijk je op Dopper.com

Winnen

Wil jij kans maken op één van de 15 Flair Doppers? Vul dan onderstaand winformulier in.

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden